Uutiset

Nina Mikkonen avautuu uniongelmista: ”Nukun parin tunnin yöunia” – ”Lääkkeet eivät tepsineet!”

09.04.2019 09:22

Suru on koetellut Timo T.A. Mikkosen leskeä Ninaa kahden viime vuoden aikana, sillä hän menetti saman vuoden aikana Timon lisäksi oman äitinsä ja poikiensa isotädin. Suru on vaikuttanut jaksamiseen.

– Minulla on ollut jo kuusi vuotta pahoja uniongelmia, joihin yritin syödä lääkkeitä, mutta ne eivät tepsineet. Nukun parin tunnin yöunia. Lisäksi Timon kuoleman jälkeen minulla on diagnosoitu keskivaikea masennus.

Timo T.A. Mikkonen sai aivoinfarktin kotonaan Myrskylässä syyskuussa 2011. Kuva vuodelta 2014.
Timo T.A. Mikkonen sai aivoinfarktin kotonaan Myrskylässä syyskuussa 2011. Kuva vuodelta 2014.

 

Lue myös: Kyynelet valuivat! Nina Mikkonen vieraili miehensä haudalla – ”Juttelin Timon kanssa!”

Vaikka miehet pommittavat Ninaa viestein ja ehdotuksin, ei kahden teini-ikäisen pojan äiti haaveile ainakaan toistaiseksi uudesta suhteesta.

– En sano "ei koskaan", mutta nyt tuntuu siltä, että aika ei ole vielä kypsä. Suruprosessi on vielä kesken. Puhun Timolle lähes päivittäin! Hän tulee mieleeni, kun katson poikiani, joiden eleet ja ulkonäkö muistuttavat päivä päivältä enemmän isäänsä.

Lue myös: Kaksi vuotta sitten kuolleen Timo T.A. Mikkosen Nina-leski: Kuolinsiivous tekemättä – ”Äärimmäisen vaikea luopua!”

– Pojat ovat juuri nyt siinä iässä, että heillä olisi varmasti mielenkiintoisia keskusteluja isänsä kanssa. Heillä ei ole fyysisesti miehen mallia, mutta arvot ja rakastavan isän muisto on heillä vahvasti sydämessä, Nina sanoo painokkaasti.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!