Jukka Jalonen sai kunnianosoituksen.

Nimikkopuisto! Mestarivalmentaja Jukka Jalonen sai kunnianosoituksen – edusti yhdessä vaimonsa kanssa!

Uutiset | 01.03.2020 09:36

Riihimäkeläinen jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen sai nimikkopuiston, kun Riihimäen Keskuspuisto nimettiin Jukka Jalosen puistoksi viime viikon tiistaina.

– Jukka osallistui nimiäisiin vaimonsa kanssa. Hän paljasti paikalle saapuneelle yleisölle, että on lähdössä Pohjois-Amerikkaan katsomaan jääkiekkoa, riihimäkeläiset rupattelevat.

Jukka Jalonen Riihimäellä.

Lue myös: Kultavalmentaja Jukka Jalosen Sari-vaimo: ”Kannan vastuun kodin pyörittämisestä!”

Jukalla ja Sarilla on kaksi lasta. Vuonna 1994 syntynyt Jesper ja vuonna 1996 syntynyt Jimi.

Sari kertoi Seiskalle viime keväänä MM-kisojen jälkeen, että vuosien varrella hän on oppinut lukemaan aviomiestään niin hyvin, että nykyään hän pystyy jo tulkitsemaan Jukan ilmeistä sen, minkälaisia peliliikkeitä hän aikoo seuraavaksi tehdä.

Lue myös: Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosen vaimo lukee miestään kuin avointa kirjaa: ”Pystyn tulkitsemaan Jukan peliliikkeitä – hänestä paistoi sellainen…”

– Kyllä sitä pystyy jo aika hyvin tulkitsemaan, että minkälaisia peliliikkeitä Jukka meinaa tehdä. Tällä kertaa Jukka oli tällä kertaa seesteinen ja rauhallinen. Jukasta paistoi sellainen varmaotteisuus ja se, että hänellä on hyvä olla joukkueen kanssa, Sari viittasi MM-kisoihin, joista Leijonat voittivat kultaa.

Jukka Jalonen ja Sari
Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!