Uutiset

Niko Saarinen laittoi TikTok-videosta saamansa 200 euron palkkion hyväntekeväisyyteen - Nikon fanit reagoivat hurjalla tavalla!

29.09.2020 20:02

Tosi-tv-konkari ja somevaikuttaja Niko Saarinen, 33, paljastaa sosiaalisessa mediassa, että hän tienasi yhdellä hyväntekeväisyyteen tekemällään TikTok-videolla "nimelliset 200 euroa". 

Niko otti osaa tärkeään aiheeseen, ja lahjoittikin kyseiset 200 euroa hyväntekeväisyyteen menevän digilippaan alkukassaksi - ja mitä tekivät Nikon 136,2 tuhatta TikTok-seuraajaa? Lahjoittivat yhdessä hyvään, ja keräyslippaan summa on Nikon postauksen mukaan jo 6 000 euroa vuorokauden aikana.

-  Tanssin tiktokkiin videon verran mistä sain nimellisen korvauksen 200€, sen tarkoitus oli luoda digilippaan tunnettavuutta nuorille (kaikki mitä tapahtu instagramissa oli extemporea eikä osa meidän ”sopimusta”). Tulin himaan ja tajusin että mun 200€ voi kriisimaassa tuoda 50 perheelle ruuan 2-3 vuorokaudeksi pöytään että ne pysyy hengissä, Niko kirjoittaa Instagramin kuvatekstissään.

Lue myös: Kuvat Turusta! Tosi-tv-tähti Niko Saarinen nautti kesästä, viinistä ja naisseurasta – ”Pussikaljat saattoivat meidät yhteen!”

Niko laittoi saamansa palkkiorahat kiertämään tehdäkseen hyvää, ja saavutettu summa olikin kasvanut jo hurjasti. Nikon seuraajat ovat tehneet huikeaa työtä ja avannut lompakon nyörejään tärkeän asian hyväksi.

Pistin pystyyn digilippaan jonka pohjalle meni tuo 200€ ja te teitte loput! LAHJOTETTIIN (lipas edelleen auki) VUOROKAUDESSA 6000€ NÄLKÄPÄIVÄ -KERÄYKSEEN. KUUSITUHATTA EUROA!

Katso tästä koko Niko Saarisen postaus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚡️Sul on tänää haastattelussa Nälkäpäivän kv-johtaja ja vapaaehtoinen.⚡️ ”Ok,valmistelen haastattelun!” Haastattelu avasi silmiä. Mua kiinnosti erityisesti kolme asiaa: Mitä mun eurolla voi saada?💰 Paljon siitä päätyy oikeesti sille henkilölle ketä tarvitsee apua?🤔 Ja minne ne rahat menee? [Eurolla saa paljon,80%suunnataan apua tarvitseville ja rahoja käytetään niin ulkomailla kuin ihan meillä kotimaassakin kriisiapuun]. Tanssin tiktokkiin videon verran mistä sain nimellisen korvauksen 200€ ,sen tarkoitus oli luoda digilippaan tunnettavuutta nuorille (kaikki mitä tapahtu instagramissa oli extemporea eikä osa meidän ”sopimusta”). Tulin himaan ja tajusin että mun 200€ voi kriisimaassa tuoda 50 perheelle ruuan 2-3 vuorokaudeksi pöytään että ne pysyy hengissä. Pistin pystyyn digilippaan jonka pohjalle meni tuo 200€ ja te teitte loput! LAHJOTETTIIN (lipas edelleen auki) VUOROKAUDESSA 6000€ NÄLKÄPÄIVÄ -KERÄYKSEEN. KUUSITUHATTA EUROA!⚡️💵 Sen kun jakaa 4€ (..mitä halusin painottaa että sun ei tarvi lahjottaa satasia vaan pienikin summa on merkittävä) saadaan luvuksi 1500. *4€ on about summa millä maasta riippuen saadaan kokonaiselle perheelle ruuat. Ja jos jokaisessa perheessä ois isä+äitä+2 lasta.. niin me autettiin just mun instagram storyn innoittamana 6000 ihmistä. 😍 Me tuskin luovuttiin mistään konkreettisesta..mutta olkoon tää muistutus siitä että joki syntyy pienistä puroista ja jokaisen apu on tärkeää. Ja se mitä euro merkkaa meille voi se toisessa maassa kriisin keskellä oleville ihmisille olla hengissä pysymisen kannalta merkittävä.Teidän viestit digilippaan alla oli niin koskettavia ja ihania🤎Kiitos että lähditte messiin tähän. Mä oon sitä mieltä että jaettu ilo on paras ilo! Mä oon vaan yhtä hymyä nyt ja toivottavasti myös sä..sillä me saatettiin just saada niin monen muunkin ihmisen kasvoille hymy & usko siihen että huomenna on päivä uus❤️ Kiitos. #nälkäpäivä

A post shared by NikoSaarinen (@nikosaarinen) on

Niko Saarinen tienasi vuoden 2018 valtion verotettavien ansiotulojen mukaan 20 437 euroa, ja veronpalautuksia mies sai huikeat 2 857 euroa.

Vertailun vuoksi mainittakoon, että Miss Suomi ja somepersoona Sara Sieppi tienasi vuoden 2018 valtion verotietojen mukaan reilut 60 000 euroa. Mätkyjä kaunotar sai 7 300 euroa.

Tv-kaunotar ja somevaikuttaja Maisa Torppa puolestaan tienasi vuoden 2018 verotietojen mukaan 12 015 euroa, ja mätkyjä nainen sai 292 euroa.

Eniten tienaava tubettaja oli pelivideoita tehtaava Lauri Puttonen tienatessaan yli 163 000 euroa The Relaxing End -pelikanavallaan.

Katso tästä Nikon TikTok-tanssivideo:

@niko_saarinen

##kaupallinenyhteistyö Tutustu nalkapaiva.fi miten voit auttaa heikommassa asemassa olevaa! ❤️ Tee tähän video, yks saa seurauksen & duetin multa!👉🏼

♬ original sound - INEZ

Katso tästä myös Nikon uusin TikTok-tanssivideo:

@niko_saarinen

oon aina halunnu siniset silmät👁👁!

♬ Bad Romance - The Pop Heroes

Katso video: Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö terassilla:

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja TikTok
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!