Nikke Ankara

Nikke Ankaran seksuaalirikostuomio pitää: vei uhrin vessaan – halusi suuseksiä ja yhdyntää, yritti repiä housut jalasta

02.06.2020 12:23

Helsingin hovioikeus ei hyväksynyt räppäri Nikke Ankaran valitusta maaliskuussa annetusta käräjäoikeuden tuomiostaan.

Nikke Ankara (oikealta nimeltään Niiles Hiirola) tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa seksuaaliseen tekoon pakottamisesta. Hän sai sata päiväsakkoa, mikä vastaa hänen tuloillaan 2 900 euroa. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan asianomistajalle 1 200 euroa kärsimyksestä. Nikke joutuu maksamaan myös asianomistajan oikeudenkäyntikulut, jotka ovat lähes 3 000 euroa.

Nikke valitti käräjäoikeuden antamasta tuomiosta hovioikeuteen, mutta hovissa räppärille ei myönnetty jatkokäsittelylupaa. Näin ollen käräjäoikeuden tuomio pysyy voimassa. Nikke voi vielä hakea muutosta ratkaisuun valittamalla siitä korkeimpaan oikeuteen.

Lue myös: Räppäri Nikke Ankaralle rajut sakot – tuomittiin seksuaalirikoksesta

Vei uhrin vessaan

Helsingin hovioikeudesta saaduista asiakirjoista selviää, että Nikke Ankara oli vienyt asianomistajan miesten vessan vessakoppiin, työntänyt seinää vasten ja suudellut tätä. Räppäri oli pitänyt asianomistajaa käsivarsista kiinni ja pitänyt tätä vartalollaan seinää vasten.

Nainen oli pyytänyt Nikkeä lopettamaan ja ehdottanut, että he poistuisivat vessasta, mutta räppäri ei ollut päästänyt häntä. Hän kosketteli asianomistajaa housujen päältä, laittoi kätensä tämän paidan alle ja kosketteli asianomistajan rintoja. Hovioikeuden asiakirjojen mukaan Nikke oli sanonut uhrilleen: ”Pane mua” ja ”ota multa suihin.” Lisäksi hän oli yrittänyt repiä asianomistajan housuja jalasta, mutta ei ollut onnistunut avaamaan niitä.

Nikke Ankaran kerrotaan olleen hyvin päihtynyt tapahtumahetkellä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!