Antti Holma elää kädestä suuhun.

New Yorkissa asuva Antti Holma avautuu rahahuolistaan: ”Elän kädestä suuhun!”

Uutiset | 14.11.2019 07:33

Näyttelijä Antti Holma, 36, asuu aviomiehensä, ranskalaisen harpunsoittajan Emmanuel Ceysson, 34 kanssa New Yorkissa. Työlupaa Antti ei ole toistaiseksi rapakon taakse saanut, joten hän tekee kaikki työnsä Suomessa.

Lue myös: Antti Holma julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan tuoreen aviomiehensä Emmanuelin, 34, kanssa - katso! "Voi ihanat!"

Tiukkaa vääntöä rahasta

Antti ymmärtää näyttelijä Mikko Leppilampea, joka kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa tarvitsevansa 16 000 euroa kuukaudessa pitääkseen nykyisen elintasonsa yllä.

– Se kuulostaa suomalaisen korvaan todella isolta summalta, mutta rapakon takana se on perussumma. Suomessa on suurituloinen, jos tienaa vuodessa 100 000 euroa. Jos jenkeissä haluaa elää keskituloisen elintasoa, pitää tienata 350 000 euroa vuodessa. Kun siellä lähtee käymään kaupungilla, menee 100 euroa, vaikka ei tekisi juuri mitään.

Lue myös: "Takaa kuin Marilyn Monroe, edestä kuin Esa Pakarinen" Antti Holman alaston peilikuva saa aikaan reaktion - katso vaikka itse!

Antti toteaa tulevansa toimeen vähemmälläkin.

– En ole ennen ollut tällaisessa kädestä suuhun -tilanteessa. Joudun laskemaan, mihin minulla on varaa kaupassa. Suurimmat menoeräni ovat vuokra ja lentäminen. Teen kaikkeni pystyäkseni maksamaan laskuni.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!