Hyppää pääsisältöön
New York Times kiinnostui Miska Haakana Alisa-rakkaasta.

New York Times nosti Miska Haakanan Alisa-rakkaan kansainväliseen kuuluisuuteen – ”Keppihevoset lahjaksi prinssi Williamin lapsille!”

Viikko sitten Selviytyjät-sarjan voiton vienyt tubettaja Miska Haakana, 22, elää avoliitossa Alisa-rakkaansa kanssa.

Seiska uutisoi aiemmin tänä keväänä Miskan ja Alisan hankkineen tilavamman asunnon. Kämpässä on myös erillinen työhuone.

Lue myös: Alisa-rakas oli Selviytyjät-voittaja Miska Haakanaa vastassa lentokentällä – ”Kyllä siinä itkettiin!”

– Olemme Alisan kanssa välillä naureskelleet ammateillemme, jotka eivät ole tyypillisimmästä päästä. Hän tekee keppihevosia ja minä videoita.

Heti kuvausten päätyttyä Miska soitti Alisalle. – Kuukauden tauon jälkeen oli outoa pitää puhelinta kädessä ja puhua kumppanille, jota oli ikävöinyt koko ajan.
Heti kuvausten päätyttyä Miska soitti Alisalle. – Kuukauden tauon jälkeen oli outoa pitää puhelinta kädessä ja puhua kumppanille, jota oli ikävöinyt koko ajan.

 

Miska kertoo kansainvälisen kiinnostuksen kohdistuvan enemmän Alisaan kuin itseensä.

– Meillä kävi hiljattain New York Timesin toimittaja haastattelemasta Alisaa keppihevosista. Alisa on myös antanut keppihevoset lahjaksi prinssi Williamin lapsille.

Lue myös: Miska Haakana palasi rytinällä työelämään Selviytyjät-voiton jälkeen – ”Minulla on paha tapa polttaa itseni loppuun!”

Seuraavan askeleen ottaminen suhteessa ei ole Miskan mukaan ajankohtaista nyt.

– Emme ole suunnitelleet kihloihin tai naimisiin menemistä. Meillä on kaikki hyvin!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!