Uutiset

Näyttelijälegenda Seela Sellalla, 83, hurja työputki: ”Nyt on parempi pysyä terveenä!”

21.09.2020 15:01

Yli puolen vuosisadan mittaisen näyttelijänuran luonut Seela Sella valmistui Suomen teatterikoulusta jo 1950-luvulla. Komea ura jatkuu edelleen, vaikka tamperelaislähtöinen taiteilija on ehtinyt jo kypsään 83 vuoden ikään.

– Töitä on tulossa hirveän paljon, koska kaikki kevään hommat lykättiin sattuneesta syystä syksylle. Pian alkaa kuule sellainen työputki, että nyt on parempi pysyä terveenä, Seela iloitsi Seiskalle Red Carpet -leffafestareiden punaisella matolla muutama viikko sitten.

Lue myös: Näyttelijälegenda Seela Sella, 82, yllättää: Voisin osallistua Tanssii tähtien kanssa – ohjelmaan!

83-vuotias Seela Sella on 155 senttiä täynnä tarmoa ja iloista elämänasennetta. – Kuten näkyy, vointini on hyvä iän ja olosuhteet huomioon ottaen!
83-vuotias Seela Sella on 155 senttiä täynnä tarmoa ja iloista elämänasennetta. – Kuten näkyy, vointini on hyvä iän ja olosuhteet huomioon ottaen!

 

Moni saman ikäinen on ehtinyt nautiskella eläkepäivistä jo vuosikymmeniä, mutta ei Seela.

– No, enhän minä ole ehtinyt, kun on niin paljon hommia! Kaiken pohjalla on rakkaus työhön. Se on elämäntapa.

Alkuvuodesta ensi-iltansa saanut Teräsleidit on Seelan (oik.) tuorein elokuva, jossa näyttelevät myös  Leena Uotila ja Saara Pakkasvirta (vas.).
Alkuvuodesta ensi-iltansa saanut Teräsleidit on Seelan (oik.) tuorein elokuva, jossa näyttelevät myös  Leena Uotila ja Saara Pakkasvirta (vas.).

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Helsinki-Filmi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!