Riku Nieminen tähdittää Juice-elokuvaa.

Näyttelijä Riku Nieminen avautuu ruuhkavuosista: ”Jos alkaa vanne kiristää, menen pitsalle, salille tai oluelle!”

05.02.2019 13:03

Juice-elokuvaa tähdittävä Riku Nieminen, 32, avautui Seiskalle viime viikolla pettymyksestään, kun hän jäi ilman odottamaansa Jussi-ehdokkuutta.

Lue lisää: Juice-elokuvan tähti Riku Nieminen raivostui rajusti – jäi ilman Jussi-ehdokkuutta: ”V***ttaa ihan perkeleesti!”

Televisiossa Rikua nähdään Hyvät ja huonot uutiset -paneelin juontajana Nelosella sekä Roba-poliisidraaman uudella kaudella C Morella.

– Haaveilen ohjaamisesta. Ehkä komedia voisi olla lähimpänä sydäntäni, näyttelijä miettii.

– Arkeni on nyt varsin hektistä. Elämme perheessä niitä kuuluisia ruuhkavuosia.

Lue myös: Riku Nieminen raivosi Espanjassa! Näin ilman Jussi-ehdokkuutta jäänyt näyttelijä purki pettymystään: ”Paska fiilis” – paljonkertovat kuvat!

Rikulla ja hänen vaimollaan, näyttelijä Annika Poijärvellä, 33, on 4- ja 6-vuotiaat lapset. Annika työskentelee Suomen Kansallisteatterissa ja on tv-katsojille tuttu Trivagon mainoksista.

– Oma jaksamiseni perustuu kolmeen pilariin: nukun, syön ja liikun tarpeeksi. Jos alkaa vanne kiristää, menen yksin pitsalle, salille tai kavereiden kanssa oluelle. Ystäväni eivät ole samalla alalla, ja heidän tukensa on aina ollut palkitsevaa. Myös tällaisen pirunmoisten Jussi-pettymyksen aikaan.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Kalle Kangas
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!