Uutiset

Näyttelijä Jukka Rasila aloitti kuntokuurin - loukkaantumiset varjostaneet urheilemista: En pystynyt vuoteen pelaamaan jääkiekkoa!

24.01.2018 20:49

Näyttelijä Jukka Rasila kertoi Supermarsu-elokuvan ensi-illassa tehneensä uudenvuodenlupauksen.

- Lupasin aloittaa kuntokuurin! Minulla on ollut vähän loukkaantumisia, takaristisiteeni ovat olleet kipeänä. Pääsin hiljattain ensimmäistä kertaa vuoteen jäille. Kuntokuurin tavoite on näyttää hyvälle. Olen panostanut ruokailuun ja liikkumiseen, Jukka kertoi Seiskalle punaisella matolla.

Jukka esitteli Seiskalle kauniin puolisonsa, meikkaaja Katja Partasen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun kulisseissa keväällä 2017. Tuolloin pariskunta kertoi seurustelleensa neljä vuotta.

LUE LISÄÄ: Jukka Rasila esitteli kauniin puolisonsa: Olemme seurustelleet jo neljä vuotta! 

- Kaikki on hyvin tyttöystävän kanssa. Suunnittelemme yhteistä reissua Meksikoon, jossa olemme käyneet muutamaan otteeseen. Olemme lähdössä jälleen kerran yhteiselle reissulle näyttelijä Kirsi Ylijoen kanssa. Meksikossa minua kiinnostaa rentous ja lämpö. Se on lähinnä paratiisia, missä olen käynyt.  

Jukka kertoo tutustuneensa Kirsiin ja tämän mieheen Eicca Toppiseen teatterin kautta. Kirsi ja Jukka ovat näytelleet samoissa kesäteatteriesityksissä jo useamman vuoden ajan.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!