Lauri Mäntysalo

Näyttävä pariskunta! Mr. Finland -suosikki Lauri Mäntysalon Essi-rakas on missikaunotar – yhteiskuva!

Uutiset | 17.04.2020 15:01

Turkulainen autoalan yrittäjä Lauri Mäntysalo, 22, voitti ylivoimaisesti Seiskan järjestämän Mr. Finland -lukijaäänestyksen. Komea nuorukainen sai peräti 43 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

Komearaaminen Lauri valittiin vuonna 2019 Mr. Young Finlandiksi. Mr. Finland -finaali piti käydä jo 4. huhtikuuta, mutta koronapandemian vuoksi sitä siirrettiin. Näillä näkymin voittaja kruunataan kesäkuussa, tarkempi aikataulu päivittyy kevään mittaan.

Lue myös: Turkulaiskomistus Lauri Mäntysalo on Seiskan lukijoiden Mr. Finland -suosikki – ”Uskalsin jo vähän tätä toivoakin!”

Lauri harrastaa muun muassa kuntosalilla käyntiä, lenkkeilyä sekä valokuvaamista.
Lauri harrastaa muun muassa kuntosalilla käyntiä, lenkkeilyä sekä valokuvaamista.

Haluan huomiota

Mallimaailmassa Lauria kiehtoo se, että siinä hän voi tuoda parhaita puoliaan esille. Hän kertoo nauttineensa aina huomiosta ja olleensa jo lapsena koulussa luokan pelle.

– Tykkään olla keskipisteenä. Ja nyt ei tarvitse olla se pelle, että saa huomiota, Lauri naurahtaa.

Toiveena olisi saada tehdä mallikeikkoja omalla toiminimellä. Hän haaveilee siitä, että mallin työstä tulisi hänelle oikea ammatti.

– Haluaisin tehdä tätä työtä monipuolisesti. Hoitaa juontokeikkoja, edustaa firmojen tilaisuuksissa tai olla mainoskasvona. Suurin haaveeni on kansainvälinen ura ja että pääsisin edustamaan isoja kansainvälisiä merkkejä, Lauri paljastaa.

Lauri sanoo parhaiksi puolikseen sosiaalisuuden, ystävällisyyden sekä lempeyden. – Huonoja puolia ei varsinaisesti ole, on vain kehitettäviä luonteenpiirteitä.
Lauri sanoo parhaiksi puolikseen sosiaalisuuden, ystävällisyyden sekä lempeyden. – Huonoja puolia ei varsinaisesti ole, on vain kehitettäviä luonteenpiirteitä.

Oma autoalan yritys

Tällä hetkellä Lauri työskentelee Citymarketissa, ja lisäksi hän pyörittää omaa autoalan yritystään. Hän kertoo autoalan olevan unelmatyötään malliuran lisäksi.

– Kaikista parasta olisi, jos voisin tehdä niitä molempia. Olen aloitellut yritystoimintaa varovaisesti, ja nyt aluksi vain toiminimellä. Tämä korona on vähän hidastanut vauhtia, Lauri harmittelee.

Tukea yrityksen pyörittämiseen Lauri on hakenut ammattikorkeakoulun kursseja suorittamalla. Tänä keväänä hän haki ammattikorkeakouluun opiskelemaan bisnestä monimuoto-opiskeluna.

Kuten mallin töissä, myös autoalalla Lauria kiinnostaa nimenomaan esteettinen puoli.

– Hoidan kosmeettista puolta autosta. Kiillotan, vahaan, pesen ja hoidan maalipinnat kuntoon. Tykkään pitää autot hienon näköisenä.

Lue myös: Kuka on Suomen komein mies? Seiska esittelee Mr. Finland -ehdokkaat!

Ei kiirettä kihloihin

Monien naisten harmiksi Lauri ei ole vapailla markkinoilla. Hän on seurustellut tyttöystävänsä Essi Tähkän, 23, kanssa viime kesästä lähtien. Essi valittiin viime vuonna Miss Eloweena -kilpailussa toiseksi perintöprinsessaksi.

– Tyttöystäväni tukee ja ymmärtää minua. Hän pystyy olemaan ymmärtäväinen, koska on itsekin alalla mukana.

Myös Laurin tyttöystävä Essi on kunnostautunut kauneusmittelöissä. Hän on viime vuoden Miss Eloweena -kisan toinen perintöprinsessa.
Myös Laurin tyttöystävä Essi on kunnostautunut kauneusmittelöissä. Hän on viime vuoden Miss Eloweena -kisan toinen perintöprinsessa.

 

Nuoripari asuu yhdessä, mutta kiirettä kihloihin tai perheen perustamiseen ei ole.

– Mutta koira olisi ihana! Koiranpentu on meillä se seuraava askel, koirat ovat ihan parhaita, eläinrakas Lauri hihkaisee.

Lue myös: Vau mitä luomukaunottaria! Tässä ovat Henna Peltosen Miss Elowena -kisan finalistit - kuvat!

Matkustelu kiinnostaa

Liikunnallinen Mr. Finland -finalisti harmittelee, että koronapandemian aikaan kuntosaliharrastus on jäänyt vähemmälle. Hän on liikkunut kuitenkin paljon luonnossa ja käynyt lenkillä.

– Lisäksi tykkään valokuvaamisesta. Kuvaan pääsääntöisesti autoja ja ihmisiä, olen muun muassa ottanut tyttöystävästäni promokuvat. Tykkään paljon myös kuvanmuokkauksesta.

Liikunnan lisäksi matkustelu on lähellä Laurin sydäntä.

– Pidän erityisesti paikoista, joissa on sekä menoa että hienoja luontomaisemia. On ihan huippua päästä ajamaan kivalla autolla upeissa maisemissa!

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Laurin kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!