Tinni

Napakymppiin osallistunut radiojuontaja Tinni Wikström hautoo hurjaa yllätystä työkaverilleen: Enää ei riitä, että laitan nastoja penkille!

Uutiset | 05.02.2018 14:02

Radiojuontaja Tinni Wikström haki seuraa sunnuntai-iltana (4.2.) nähdyssä Napakymppi-sarjan jaksossa neiti X:n roolissa. Hän kertoo, ettei löytänyt ohjelman kautta elämänkumppania.

- Välillemme ei muodostunut romanttista sidettä. Tulin vasta viime sunnuntaina kotiin yhteiseltä lomamatkalta, edelleen sinkkumarkkinoilla oleva Tinni kertoi Seiskalle Billebeinon uuden vaatemalliston lanseeraustilaisuudessa.

Tinni kertoo, ettei hän ole koskaan etsinyt miesseuraa TInder-deittipalvelun kautta.

- En olisi Napakymppiinkään osallistunut, jos Juuso Mäkilähde ei olisi minua sinne ilmoittanut synttäreideni kunniaksi. Minulle riittää koirat, joten en etsi elämänkumppania, Tinni sanoi.

Aiotko yllättää Juuson, kun hänellä on synttärit elokuussa?

- Saa laittaa ideoita. Sen pitää olla jotain todella isoa, sillä enää ei riitä, että laitan nastoja penkille. Kaikki vinkit ovat tervetulleita.

Mukana TVOF:ssa

Radio Suomipopilla iltapäivälähetyksiä Tinnin kanssa juontava Juuso Mäkilähde kertoi hiljattain Tinnin voittavan hänet juhlimisessa.

- Jopa sä voitat Juuson, sillä hänellä on pieniä lapsia, joiden kanssa hän on kotona. Emme ole juhlineet yhdessä koskaan, Tinni totesi.

Tulevana keväänä Tinni luotsaa The Voice of Finland -ohjelmaa Elina Kottosen ja Heikki Paasosen kanssa. Hän toimii takahuonetoimittajana yhdessä Elina Kottosen kanssa.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!