Uutiset

Nanna ja Jere Karalahden aviokriisi ohi?! Halailivat rakastuneina – kuva!

27.07.2017 07:03

Seiska uutisoi viime viikolla ex-pariskunnan Jere, 42, ja Nanna Karalahden, 28, nauttineen aurinkoisesta kesäpäivästä Linnanmäellä vuoden ikäisen Jax-poikansa ja Jeren edellisessä suhteessa syntyneen Ronja-tyttären kanssa. Pian hurvittelu-uutisen ilmestyttyä Seiska sai käsiinsä uusia paparazzikuvia, joissa Nanna ja Jere ovat liimautuneina toisiinsa huvipuistoalueella.

– Jeren ja Nannan aviokriisi taitaa olla taakse jäänyttä elämää, sen verran tiukasti ex-jääkiekkoilija piti Nannasta kiinni, paikalla olleet raportoivat Seiskalle.

Yhteenpaluuta puoltaa myös se, että Nanna kertoi taannoin lehtihaastattelussa avioeroprosessin olevan jäissä. Hän ei poissulkenut myöskään vaihtoehtoa palata Jeren kanssa takaisin yhteen.

Nanna ja Jere


Sama osoite

Elokuussa 2015 avioituneet Karalahdet eivät ole jättäneet missään vaiheessa avioerohakemusta Helsingin käräjäoikeuteen.

Erouutisen jälkeen Nanna jäi asumaan kahdestaan Jax-pojan kanssa perheen yhteiseen kotiin Helsingin Kalasatamaan. Jere on ollut kuitenkin koko suhdekriisin ajan kirjoilla samassa osoitteessa Nannan ja poikansa kanssa, vaikka muuttikin asumaan omilleen.

Jere nähtiin Jax-poikansa kanssa Kalasatamassa viime sunnuntai-iltana.

– Jere on ollut taas viime aikoina tuttu ellei jopa päivittäinen näky pariskunnan yhteisellä asunnolla. Nanna on selvästi antanut anteeksi Jerelle tämän naisseikkailut ja on valmis jatkamaan avioliittoa lapsensa isän kanssa, naapurustosta kerrotaan Seiskalle.

Miten Jeren ja Nannan välit ovat lähentyneet? Mitä kuuluu Jeren muille naissäpinöille? Lue lisää torstaina ilmesyneestä Seiskasta!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!