fbq
Uutiset
28.03.2018 09:52
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
nanna karlaahti
Nanna Karalahti hehkuu vauvaonnea – joutui poistamaan epäkunnioittavia somekommentteja!
Uutiset
28.03.2018 09:52
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Lastentarhan perustaneet Jere Karalahti ja hänen vaimonsa Nanna Karalahti odottavat toista lastaan. Pariskunnan esikoinen, pieni Jax-poika on pian kaksivuotias hurmuri, josta tulee vielä tämän vuoden aikana isoveli. 

Pariskunnan toisen lapsen on määrä syntyä kesällä.

Lue lisää: Nanna Karalahti vahvisti raskautensa herkällä kuvalla: "Pienestä pojastani tuleekin nyt isoveli!"

Kuten arvata saattaa Nannan ja Jeren ilouutiset ovat keränneet runsaasti onnitteluja, mutta joukkoon on mahtunut myös epäkunnioittavia kommentteja. 

- Kiitos kaikille tuhannesti onnitteluista. Mikään maailmassa ei ole niin pyhää kuin oma perhe ja lapset. Kiitos suuresta rakkaudesta ja kunnioituksesta jota olette antaneet meidän suuntaan, Nanna kirjoittaa sydämin varustettuna. 

Katso: Nämä kuvat lopettavat spekulaatiot Nanna Karalahden raskaudesta: temppuili ja kiipeili treenileirillä vatsa huomattavan pyöreänä – katso!

Nannan kuvatekstin mukaan kommentit ovat olleet jo sellaisella tasolla, että osan hän on joutunut poistamaan kaikkien nähtäviltä. 

- Poistin kuitenkin muutaman kommentin ja toivon, ettei kukaan enää arvostele mulle tärkeimpiä maailmassa ja pyydän, että kunnioittaisitte omianne suuresti ja antaisitte heille paljon rakkautta. Me ollaan onnellisia ja niin fiiliksissä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »