Paparazzikuvat!

Nämä kuvat vahvistivat Laura Voutilaisen ja Aamulypsy-tähden suhteen – katso!

Uutiset | 17.03.2017 16:15

Laulaja Laura Voutilaisen, 41, ja suositusta Aamulypsy-radio-ohjelmasta tutun hovimuusikko-Ilkan (Ilkka Ihamäki, 31) suhde voi paksusti.

Laura ja Ilkka ovat yhä vaitonaisia suhteestaan, mutta uudet paparazzikuvat eivät jätä mitään arvailun varaan.

Seiska uutisoi viime heinäkuussa laulaja Laura Voutilaisen, 41, viihtyvän radio Suomipopilta tutun Ilkka "hovimuusikko-Ilkka" Ihamäen, 31, seurassa. Kesän aikana kaksikko bongattiin toistuvasti yhdessä julkisissa tapahtumissa, mutta silti he ovat yrittäneet pitää suhteensa visusti salassa.

Laura meni yökylään

Laura tähdittää Espoon kaupunginteatterin musiikkidraamaa Äidin maa. Viime viikolla Lauran teatteriesityksen jälkeen syykin Espoossa viihtymiseen selvisi: laulaja kiirehti teatterista pian näytöksen jälkeen ja kurvasi punaisella Audillaan parin kilometrin päässä sijaitsevalle hovimuusikko-Ilkan kerrostaloasunnolle.

laura voutilainen menee hovimuusikko-ilkan luo

Perillä havaittiin toinenkin seikka: Laura kulki Ilkan asunnolle tottuneesti omilla avaimillaan. Kello oli tuolloin jo lähes yksitoista illalla, joten vaikutti vahvasti siltä, että Laura oli menossa viettämään yhteistä yötä

Ensin lähti Ilkka

Paparazzi oli paikalla myös seuraavana aamuna. Ensin asunnolta poistui Ilkka, joka hyppäsi Bemarinsa puikkoihin ennen kymmentä.

Ilkka työskentee markkinointipomona. Tunnetumpi hovimuusikon pesti on hänelle vain sivukeikkailua.

hovimuusikko-ilkka

Laura lähti myöhemmin

Alle tuntia myöhemmin asunnolta tepasteli ulos Laura. Hänellä oli todella paljon kantamuksia, jotka hän sulloi uudenkarhean Audinsa takakonttiin.

laura voutilainen lähtee hovimuusikko-ilkan luota

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:panu hörkkö
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!