Nakkilan murhamysteerin tutkinnanjohtaja: Meillä ei ole kiire selvittää tapausta!

Uutiset | 20.04.2016 18:20

Seiska uutisoi helmikuussa, että poliisi tutkii Nakkilassa vuonna 2003 tapahtunutta noin 20-vuotiaan miehen henkirikosta. Rikoksen tutkinta on edennyt, sillä poliisi on saanut käyttöönsä teknisen tutkinnan tulokset, joita pidettiin etukäteen jutun avaintodisteina.

Poliisi kertoo, että uhrin omaiset olivat keränneet kuolemantapauksen jälkeen talteen kaksi laatikollista omaisuutta, joista on otettu näytteitä. Tutkitusta materiaalista on löytynyt DNA-tunnisteita, jotka viittaavat useampaan henkilöön.

Rikoskomisario kertoo, että tutkinnassa on tällä hetkellä käynnissä seesteisempi vaihe. Tutkinnanjohtaja Toni Sjöblom ei osaa sanoa, milloin jutun esitutkinta valmistuu.

– Meillä ei ole tällä asialla kiire, koska asia on muutenkin niin vanha. Voi olla, että laitamme materiaalin hetkeksi pöydän kulmalle lepäämään. Kokonaisuutta joudutaan joka tapauksessa käymään läpi tiheällä kammalla.

Onko epäiltyjä useita?

Murhasta epäillään ainakin Nastolassa syntynyttä miestä, joka on ollut tapaukseen liittyen myös vangittuna. Mies tunnetaan erään julkkiksen ex-miehenä.

Poliisi ei ota kantaa siihen, epäilläänkö hänen lisäkseen muita henkilöitä henkirikoksesta.

– En ota kantaa siihen, onko tutkinta siinä vaiheessa, että muita henkilöitä olisi kirjattu epäillyiksi. Kun saamme materiaalin kahlattua läpi, on tiukan analyysin paikka. Useamman henkilön kohdalla syytä epäillä –kynnys tulee varmasti ylittymään, tutkinnanjohtaja muotoilee.

 

 

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!