Hyppää pääsisältöön
anu saagim

Näitä asioita Anu Saagim haluaa ajaa politiikassa – luopui kaikista turkiksistaan: ”En kutsu itseäni vegaaniksi”

Virolainen Õhtuleht-iltapäivälehden päätoimittaja Anu Saagim hakee mukaan Viron politiikkaan. Hän pyrkii parlamenttiin vihreiden riveistä. 

LUE LISÄÄ: ANU SAAGIM EHDOLLA POLITIIKKAAN VIHREIDEN PUOLUEESTA - VAIN 101 PÄÄSEE MUKAAN: "AION OLLA VALLANKUMOUKSELLINEN"

Seiska tavoitti Anun, joka kertoi ehdokaslukumäärän nousseen tuhanteen. Läpi pääsee 101 ehdokasta. 

Minkä vuoksi päätit hakea politiikkaan?

- En ainakaan omahyväisyyden tai rahan vuoksi. Minulla on jo hyvä asema Õhtulehdessä. 

Millainen poliitikko olisit? 

- Varmasti vallankumouksellinen. Sellainen, joka kääntäisi vihreiden toimintatavat ylösalaisin. En suostu tekemään kompromisseja, mutta otan toki kollegoideni ajatukset huomioon.

Lue myös: Näin 18-vuotias Anu Saagim houkuteltiin hentoa erotiikkaa tihkuvaan tv-mainokseen: Ohjaaja sanoi, että tähdenlentoni alkaa, jos tulen! 

Millaisiin asioihin keskittyisit politiikassa? 

– Minulle on tärkeää panostaa ekologisuuteen, vihreyteen sekä maanläheisyyteen. Haluaisin asioiden olevan puhtaita. Ajattelumaailmani on ollut jo pidempään hyvin vihreä. Viime Talvena päätin luopua kaikista turkiksistani, joka juontaa juurensa siihen, että olen katsonut paljon dokumentteja eläinten kohtelemisesta. Olen myös lopettanut lihansyönnin lähes kokonaan, mutta en kutsu itseäni vegaaniksi.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!