fbq
Uutiset
12.06.2017 18:55
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Teuvo Hakkrainen poseeraa Seiskalle
Näistä törttöilyistä Perussuomalaisten tuore varapuheenjohtaja Teuvo Hakkarainen muistetaan: varasti kirkkohopeat, lähetteli kikkelikuvia!
Uutiset
12.06.2017 18:55
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Perussuomalaisten puolueenjohtajan vaihdos on ajanut hallituksen kriisiin. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) ilmoittivat maanantaina, ettei puolueilla ole edellytyksiä jatkaa yhteistyötä Perussuomalaisten kanssa, mikäli Jussi Halla-Aho on puolueen puheenjohtaja. Näin ollen hallitus kaatuu.

Jussi Halla-Aho valittiin viikonloppuna Perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Laura Huhtasaari ja toiseksi Seiskan sivuiltakin erittäin tuttu Teuvo Hakkarainen.

Teuvo on vuosien saatossa nähty otsikoissa useista kiistanalaisista syistä.

tEUVO hAKKARAINEN VARASTI KIRKKOHOPEAT

Esimerkiksi vuonna 2011 Teuvo tuomittiin törkeästä varkaudesta. Hän oli tunkeutunut ystäviensä kanssa kirkkoon, josta he anastivat 24 pulloa ehtoollisviiniä, kolehtirahoja, ulkomaalaisia kolikoita sekä 125 hopeista ehtoolispikaria. 

tEUVO hAKKARAINEN VARASTI KIRKKOHOPEAT

Tapaus sattui vuonna 1986. Tuolloin Teuvo ja hänen neljä ystäväänsä tunkeutuivat Suomussalmen kirkkoon rikkomastaan ikkunasta. Sen jälkeen he jatkoivat matkaansa kirkon holviin, mistä he varastivat edellämainitut esineet. Oikeudessa omaisuuden arvoksi mitattiin nykyrahassa noin 15 500 euroa. 

Suuri osa tavaroista saatiin takaisin helinkiläiseltä tavaranvälittäjältä, mutta tämä ei estänyt oikeutta tuomitsemasta Hakkaraista törkeästä varkaudesta yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Traaginen onnettomuus - ja kikkelikuvia

Teuvon törttäilyt eivät lopu suinkaan tähän. 1987 Teuvo luovutti auton juopuneelle. Mies ajoi kolarin ja yksi menehtyi. 

Pia Lampinen poseeraa seiskalle

Tuoreimmat tapaukset ovat vain muutaman vuoden takaa. Teuvo vikitteli muun muassa prostituoitua sekä lähetteli seksiviestejä ja kikkelikuvia yh-äidille

- Teuvo lähetti eduskunnan työnumerostaan minulle rohkeita alastonkuvia itsestään, Pia kertoi Seiskalle.

Vokotteli prostituoitua

Vuonna 2014 Teuvo hämmästytti Linnan juhlien jatkojen jälkeen vokottelemalla prostituoitua.

Näin Teuvo Hakkarainen kommentoi ilotyttökohua!

Huh, missä kunnossa Teuvo Hakkarainen poistui Linnan jatkoilta - hulvaton video!

Teuvo Hakkrainen vokotteli ilotyttöä