Naisia villitsevä laulaja Kake Randelin hehkuttaa kotiolojaan: Koti siisti ja ruuat tehtynä!

Uutiset | 09.07.2019 19:02

Kansa on rakastanut Kake Randelinia, 64, ja hänen hittejään jo 40 vuotta. Sukupolvi toisensa jälkeen putoaa polvilleen karisman ja hittikavalkadin edessä.

– Kake on vaan niin kova! Hän on tosi hyvä, ihan huippuesiintyjä, keikalle tulleet Netta Seppälä, 26, ja Heidi Niemistö, 24, huudahtavat Seiskalle.

Netalla ja Heidillä on vankkumaton mielipide Kaken vetävyydestä.

– No eivät kai tällaiset nuoret likat muuten kävisi hänen keikoillaan! Luimme jostain, että edelleenkin häntä käydään puristelemassa perseestä, eikä ihme.

Lue lisää: Iskelmälegenda Kake Randelin, 64, villitsee yhä naisia – ”Kai se kertoo siitä, etten ole variksenpelättimen näköinen!”

Kehuja vaimolle

Esiintyvän artistin parisuhteessa kaikki perustuu luottamukseen. Daamien osoittama huomio ei aiheuta ongelmia.

– Olemme olleet vaimoni kanssa yhdessä yli 40 vuotta, eikä meillä ole minkäänlaista mustasukkaisuusdraamaa. Ne jutut on käsitelty ja kahlattu monta kertaa läpi, Kake alleviivaa.

– Kunnioitan vaimoani ihan samperin paljon. Hän tekee kotityöt ja odottaa aina ukkoansa keikalta. Kotimme on siisti ja ruuat tehtynä. Hän on sydämeltään tosi hyvä ihminen.

Lue myös: Kovassa tikissä oleva iskelmälegenda Kake Randelin, 64, paljastaa hyvän kuntonsa salaisuuden: ”Nostelen metsässä satakiloisia kiviä!”

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!