Hyppää pääsisältöön
Paparazzikuvat!
Timo Soini eduskunnassa

Näin Timo Soini rentoutuu altaalla: tsekkaa kaikki lomakuvat!

Yleensä valtiopäämiehet lomailevat yksityisissä luksuskohteissa, joissa he saavat edes hetkeksi rauhan uteliailta kansalaisilta. Ulkoministeri Timo Soini, 54, kuitenkin tunnetaan kansanmiehenä, ja kansanmies lomailee tietenkin kansan keskuudessa.

Timo ällistytti Seiskan lukijat vuodenvaihteessa. Ulkoministeri ja hänen perheensä astelivat uudenvuodenaattona Kanariansaarten Teneriffalla suomalaisturistien suosiman Gran Oasis Resort -pakettimatkahotellin aamupalalle. 

Timo Soini syömässä

– Timon mukana olivat hänen vaimonsa Tiina sekä lapset. Seurueella oli all inclusive -rannekkeet, eli he olivat hotellissa täydellä ylläpidolla, suomalaisturistit kertovat.

Lisäksi reissussa oli mukana turvamies, joka Seiskan lukijoiden mukaan seurasi Timoa ja perhettä herkeämättä.

Olutta ja ristikoita

Timo on useissa haastatteluissa kertonut pitävänsä kunnostaan huolta uimalla, ja missäs sen mukavampi uida kuin etelän lämmössä.
Ulkoministeristä kuoriutuikin Kanarian auringon alla melkoinen vesipeto.

Timo Soini altaassa

Voi hyvin kuvitella, että muutamilla suomalaisturisteilla oli mennä juomat väärään kurkkuun, kun ulkoministeri paukahti hotellin uima-altaalle kuin kuka tahansa tavallinen pakettimatkalainen ja pulahti veteen ponteva kroppa pelkkiin pikkuruisiin speedoihin puettuna. 

Timo Soini

– Timo perheineen vietti joka päivä useita tunteja hotellin uima-altaalla, jossa hän välillä ui allasta ympäri ja välillä istui aurinkotuolilla ratkomassa ristisanatehtäviä. Timo ilmeisesti pitää ristikoista, sillä hän käytti niiden täyttämiseen useita tunteja lomansa aikana. Janojuomaksi hän tilasi allasbaarista olutta, Seiskalle kerrotaan.

Timo Soini

Timo Soini uimassa

Illallisella collegeasussa

Vaikka kaikki hotellissa majailleet suomalaiset tunnistivat ulkoministerin, sai Timo perheineen silti olla aika rauhassa.

– Vain muutamat turistit kävivät kättelemässä Timoa ja toivottamassa hänelle hyvää uuttavuotta, suomalaisturistit paljastavat.

Soini latasi matkalla varmasti akkujaan, sillä hän oli pari viikkoa sairauslomalla marras-joulukuussa, ja edessä on tiukka poliitikan kevät kunnallisvaaleineen sekä perussuomalaisten puheenjohtajakisoineen.

Timo Soini aurinkotuolissa

Loman aikana myös Timon pukeutumistyyli oli varsin kansanläheinen. Hänet nähtiin hotellilla usein lyhythihaisessa kauluspaidassa ja valkoinen Panama-hattu päässä.

– Yhtenä iltana hän saapui hotellin illalliselle todella rennossa collegeasussa, jollaisessa hän tuskin pääsee ulkoministerinä illastamaan kovin usein, Seiskalle hekotetaan.

"Hyväntuulinen ja lempeä"

Samassa hotellissa lomailleet suomalaiset kiinnittivät huomiota siihen, kuinka hyvällä tuulella lomaileva ulkoministeri oli.

– Hän oli niin rennon oloinen ja kovin ystävällinen kaikille. Se pisti myös silmään, kuinka lempeä hän oli omille lapsilleen. Timo vaikutti erittäin rakastavalta isältä, Seiskalle analysoidaan.

Timo perheineen palasi Suomeen viime viikon tiistaina. Hotellilta perhe poistui paikallaolijoiden mukaan turvamiehen ajamalla minibussilla.

– Hotellilta lähtiessään Timolla oli rentojen lomavaatteiden sijaan puku päällään, mikä viittasi siihen, että lomat oli nyt hänen osaltaan lomailtu ja oli aika palata politikoinnin pariin, suomalaislomailijat arvelevat.
 


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Seiskan lukija

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!