fbq
Uutiset
05.01.2019 14:36
Teksti | Kuvat: Ahti Kettunen
Sofia Immonen toipuu leikkauksesta.
Näin Sofia Immosen yli 10 000 euron sukupuolenkorjausleikkaus sujui: ”En tuntenut jalkojani leikkauksen jälkeen” – kieltäytyi silti pyörätuolista!
Uutiset
05.01.2019 14:36
Teksti | Kuvat: Ahti Kettunen

Hottikset-sinkkusarjasta tutuksi tullut Sofia Immonen, 31, päätti toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa ja korjauttaa sukupuolensa miehestä naiseksi, joka hän on kokenut olevansa lapsuudesta lähtien.

Yli kaksi vuotta kestänyt projekti sai jouluna viimeisen silauksen, kun Sofian penis leikattiin vaginaksi bangkokilaisella huippuklinikalla.

Lue myös: ”Vaginassani on orgasmitakuu” – Sofia Immonen kertoo kaiken sukupuolenkorjausleikkauksestaan!

Seiska on paikalla Sofian saapuessa klinikalle. Minkäänlaisia merkkejä pelosta tai jännityksestä ei Sofiasta näe.

– En todellakaan jännitä. Olen odottanut tätä päivää niin pitkään, ja tämä on yksi elämäni merkittävimpiä asioita, Sofia sanoo.

En tuntenut jalkojani

Sofian leikkaukselle kertyi hintaa hieman yli 10 000 euroa ja matkakustannukset päälle.

Itse leikkaus kesti noin seitsemän tuntia, ja toipumiseen menee vielä viikkoja. Seiska pääsi hetkeksi tapaamaan Sofiaa neljä päivää leikkauksen jälkeen.

– Herättyäni leikkauksesta en ensimmäiseen puoleen tuntiin tuntenut jalkojani, mutta se on ihan normaalia epiduraalipuudutuksen jälkeen. Kipuja en tuntenut lainkaan vaan lähinnä kutinaa, mikä sekin kuuluu asiaan.

– Ilmeisesti koti-ikävä oli iskenyt, sillä herättyäni katselin putkeen Uuno Turhapuro -leffoja, silminnähden onnellinen Sofia naureskelee.

Sofia nappasi selfien klinikalla juuri ennen nukutusta.
Sofia nappasi selfien klinikalla juuri ennen nukutusta.

 

Lue myös: Sukupuolensa korjaava Sofia Immonen laittaa leikkauksiin auton hinnan: Minusta ei tule pornoilevaa shemalea tai ladyboyta!

Oloni on kevyt

Sofia on siirretty klinikan yhteydessä toimivaan toipumiskeskukseen.

– Minua ei huimannut lainkaan, kun nousin klinikalla sängystä. He tarjosivat pyörätuolia, mutta päätin kävellä omin jaloin. Nyt olen täällä ystävällisten thaimaalaisten hoivissa, ja keskityn lepäämiseen ja pieneen jaloitteluun. Oloni on tosi kevyt ja raikas, ja saan asua ihanassa omassa bungalowissani luonnon keskellä, Sofia kertoo.

Suomeen hän palaa toipumistahdista riippuen tammikuun loppupuolella.

Katso kuvat Sofian leikkauksesta Seiska Klubista!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!