fbq
Uutiset
21.08.2017 08:29
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sofia
Näin Sofia Belórfin ja Neymarin salasuhde syttyi: futistähti houkutteli Sofian ökyhuvilalleen yöksi!
Uutiset
21.08.2017 08:29
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan toimitus

Fitnesskaunotar Sofia Belórf, 27, erosi keväällä miehestään, tosi-tv-julkkis Niko Nousiaisesta, 33. Eron jälkeen Sofia on kiertänyt maailmaa, käynyt muun muassa kahdesti Los Angelesissa sekä muuttanut Lontooseen.

Sinkkukaunotar on reissuillaan nauttinut elämästään täysin rinnoin ja hurmannut miehiä. Seiska paljasti keväällä, kuinka Sofia ja maailmankuulu räppäri Tyga kävivät treffeillä, mutta isommaksi jutuksi heidän suhteensa ei syttynyt.

Juhlivat yökerhossa

Seiskaan on tullut uusia, kohahduttavia vinkkejä Sofian Los Angelesin -matkalta. Kaunotar bongattiin juhlimassa Beverly Hillsissä julkkisten suosimassa The Peppermint Clubissa eräänä maanantai-iltana. Samaisessa yökerhossa juhli Los Angelesissa lomaillut brasilialainen huippufutari Neymar, 25.

- Isokokoinen portsari tuli kysymään Sofialta ja hänen ystävältään, että haluavatko he liittyä jalkapalloilija Neymarin seuraan. Neymarilla oli käytössään yksityiset vip-tilat, silminnäkijät kertovat.

- Sofia teki vaikutuksen Neymariin, ja seurue poistuikin samalla kyydillä jatkoille Neymarin huvilalle, Seiskalle kerrotaan.

Sofian lähipiiristä paljastetaan, että kaksikko on pitänyt yhteyttä myös ensikohtaamisen jälkeen.

Valtava tilipussi

Neymar on yksi maailman parhaimpia jalkapalloilijoita, ja hän palkkapussinsa on sen mukaisesti kohdallaan.

Huippufutari siirtyi tämän kuun alussa ennätyksellisellä 222 miljoonan siirtosummalla FC Barcelonasta Pariisin Saint-Germainiin. Siirron myötä hän teki viiden vuoden sopimuksen, joka arvo on 150 miljoonaa euroa eli vuodessa Neymar tienaa 30 miljoonaa euroa.

Sofian tavoin myös Neymar on sinkku, sillä hän erosi taannoin tyttöystävästään Bruna Marquezinesta.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »