Hyppää pääsisältöön
Riku Nieminen aloitti näyttelemisen varhain.

Näin Riku Nieminen aloitti ammattinäyttelemisen jo 10-vuotiaana – ”Se oli melkoinen aloitus!”

Riku Nieminen, 33, on tuttu kaljupää monista tv-juontajan ja -näyttelijän rooleistaan sekä tietysti elokuvistaan. Hän on valmistunut Teatterikorkesakoulusta vuonna 2012. Riku on noussut ryminällä ja nopeasti suomalaisten näyttelijöiden eturiviin.

Lue myös: Riku Nieminen kohtasi pysäyttävän näyn – ”Ei lähde verkkokalvoiltani koskaan!”

– En ole mitään teatterisukua, vanhempani eivät ole lainkaan teatraalisia. Olen ihan tällainen uusi vesa meidän sukupuussa, Kajaanissa lapsuutensa viettänyt Riku hymyilee.

– Minulla oli kuitenkin kova kiinnostus näyttelemiseen pienestä pitäen. Olin 10-vuotias, kun aloitin ”ammattinäyttelemisen” Kajaanin kaupunginteatterin Cabaret-musikaalissa. Se oli melkoinen aloitus, vuorottelimme roolissa yhden Markuksen kanssa yli sata kertaa.

Lue myös: Riku Nieminen raivosi Espanjassa! Näin ilman Jussi-ehdokkuutta jäänyt näyttelijä purki pettymystään: ”Paska fiilis” – paljonkertovat kuvat!

Riku kehuu kainuulaiskaupungin vireää kulttuurielämää.

– Esiinnyin tietysti myös kaikissa mahdollisissa koulunäytelmissä, paikallisessa tanssiteatterissa ja kesäteattereissa vedin kaikki roolit Vaahteramäen Eemelistä Robin Hoodiin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jari Peltomäki
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!