sillanpää

Jari Sillanpää myönsi oikeudessa syytteen huumausainerikoksesta! Poikaystävä Siim ei saapunut paikalle haasteesta huolimatta

08.08.2018 06:47

Kohulaulaja Jari Sillanpää vastaa parhaillaan huumausainerikossyytteeseen Helsingin käräjäoikeudessa yhdessä 11 muun henkilön kanssa. Kaikki syytteet liittyvät äärimmäisen vaarallisen kristallimuotoisen metamfetamiinin maahantuontiin, käyttöön ja levittämiseen.

LUE LISÄÄ: JARI SILLANPÄÄ SAAPUI AURINKOISENA OIKEUTEEN VASTAAMAAN HUUMESYYTÖKSIIN: KUIN HOLLYWOODISSA – KUVAT!

Syyttäjän mukaan Sillanpää on ostanut ja levittänyt yhteensä 118 grammaa metamfetamiinia ja levittänyt sitä ystävilleen. Sillanpään puolustus myöntää syytteen, mutta vetoaa siihen, että Sillanpää on ostanut huumeita pienissä erissä ja pitkällä aikavälillä. Sillanpään kerrotaan sanoneen kuulusteluissa, että määrä kuulostaa suurelta.

Yksi syytetyistä on Sillanpään miesystävä Siim Bahmatsov, joka ei kuitenkaan saapunut oikeuteen haasteesta huolimatta. Muut syytetyt ovat pääosin syytettyinä metamfetamiinin ostamisesta tai sen tuomisesta Bangkokista tai Amsterdamista Suomeen ja aineen myymisestä muille syytetyille. 

Siim
 

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!