Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
jani sievinen

Näin Jani Sievisen ja Maria-kihlatun tyttäret ovat kasvaneet – hymyilevä kolmikko kansallispuvuissa: ”Mimmit valmiina” - kuva!

Suomalaisuimari Jani Sievinen ja hänen Maria-kihlattunsa pyörittävät hektistä perhearkea. Perheen kaikki lapset eivät ole Janin ja Marian yhteisiä, mutta kaikki viettävät aikaa yhdessä. Kyseessä on yhdeksän hengen uusperhe, sillä Janilla on viisi lasta, Marialla kaksi. 

Lue lisää: Jani Sievinen kihloihin Mariansa kanssa: "Hei, me mennään naimisiin"

Janilla on kolme tytärtä ex-vaimonsa, norjalaisen Marin kanssa. Pari tapasi vuonna 2006. Kolme vuotta myöhemmin he menivät naimisiin, mutta liitto päättyi eroon vuonna 2014. Sen jälkeen Mari muutti hänen ja Janin lasten kanssa Norjaan.

Tänään 17. toukokuuta vietetään Norjan kansallispäivää. Jani julkaisi Instagram-tilillään hellyttävän kuvan kolmesta tyttärestään Feliciasta, Millasta ja Almasta, joista jokainen on pukeutunut kansallispukuun. 

Mimmit valmiina jokavuotiselle marssille. Mukana näköjään myös Ruotsin kansallispuku, Jani kirjoittaa. 

Jani kosi Maria-rakastaan huhtikuussa. Kihlapari ei ole paljastanut hääsuunnitelmiaan, mutta kihlakuvan hashtageissa Jani on käyttänyt sanoja Lappi ja 2020. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!