fbq
Uutiset
01.05.2017 16:07
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Erika Vikman
Näin Iholla-tähdet asuvat ja tienaavat: Laura Frimanilla ykköstulot, Erika Vikmanilla käytössä oma tenniskenttä!
Uutiset
01.05.2017 16:07
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Avan uudessa Iholla-ohjelmassa julkkisnaiset kuvaavat itse elämäänsä. Seiska selvitti, missä ohjelman tähtöset asuvat ja kuinka paljon he tienasivat vuonna 2015.

Erikoiset asumiskuviot

Tangokuningatar Erika Vikman, 24, ja hänen Danny-rakkaansa kiistävät asuvansa avoliitossa, vaikka Erikan auton ja puhelimen laskutusosoitteet ovat Dannyn Kirkkonummen-kodissa. 

– Asun pääkaupunkiseudulla, mutta sen tarkemmin en sano. Emme ole muuttaneet Dannyn kanssa avoliittoon, Erika kertoi Seiskalle Iskelmä-gaalassa.

Dannyn talo

Erika kuitenkin viettää paljon aikaa Dannyn 238-neliöisessä omakotitalossa Kirkkonummen Syväjärven rannalla. Danny itse on asunut talossa vuokralla jo pitkään. Lisäksi Dannyllä on myös Raumalla huvila, jonka pihapiirissä on saunamökki vierashuoneineen, venevaja, autotalli ja tenniskenttä. 

Danny

Aiemmin Erikalla oli oma kämppä Tampereen lähistöllä. Vuonna 2015 Hän tienasi varsin vaatimattomasti, vain reilut 5 000 euroa. Erikan tulot ovat kuitenkin todennäköisesti nousseet huomattavasti, kun hänet kruunattiin tangokuningattareksi viime vuonna.

Laura tienasi eniten

Kirjailija ja toimittaja Laura Friman, 36, aloitti Iholla-sarjan aikana radiotyöt Helsingissä, jossa hän tällä hetkellä asuu viikot.

Laura Friman

Viikonlopuiksi hän reissaa Turun-kotiinsa, idylliseen puurivitaloon, jossa asuu miehensä ja kahden pienen lapsensa kanssa. 70-neliöisessä asunnossa on kaksi huonetta ja keittiö. 

Laura Friman talo

Rakennuksen alakerrassa on sauna ja pesutupa, jotka ovat taloyhtiön yhteisessä käytössä. Laura tienasi Iholla-tähdistä ylivoimaisesti eniten. Hänen ansiotulonsa olivat vuonna 2015 yli 67 000 euroa. Mätkyjä hän sai reilut 4 300 euroa.

Suuri yksiö arvotalossa

Juontaja Kristiina Komulainen, 38, asuu aivan Helsingin ydinkeskustassa Kampissa.

Kristiina Komulainen

Hänen kotinsa on 49 neliön yksiö. Kristiina asuu vuonna 1909 valmistuneen arvotalon kolmannessa kerroksessa.

Komulaisen talo

Kristiina jätti yllättäen työnsä radiokanava Loopin ohjelmapäällikkönä viime vuonna ja heittäytyi freelanceriksi. Vuonna 2015 hän tienasi ohjelmapäällikön hommissa reilut 48 000 euroa. Vuoden aikana hän oli maksanut reilusti ylimääräisiä veroja, sillä veronpalautusta hän sai muhkeasti yli 16 500 euroa! Kristiinalla on yhdeksänvuotias poika, joka asuu hänen luonaan joka toinen viikko.

Oma kämppä hyvällä paikalla

Räppäri Sini Sabotage, 31, asuu loistavalla paikalla aivan Helsingin Hakaniementorin kupeessa. Sini osti 62,5-neliöisen kaksionsa kolme vuotta sitten. Alueen neliöhintojen perusteella hän maksoi siitä tuolloin noin 300 000 euroa.

Sini Sabotagen koti

Ennen Hakaniemeä Sini asui pienessä, 22-neliöisessä yksiössä Helsingin Meilahdessa. Sini kertoi Seiskalle alkuvuodesta viihtyvänsä sinkkuna. 

Sini Sabotage

– Tapaileminen tuntuu oudolta ajatukselta, viime kerrasta on niin pitkä aika. Minulla ei ole ollut edes aikaa sellaiseen. Olen lähinnä juossut miehiä karkuun ja huutanut: ”Soita vuoden päästä”, Sini naureskeli Seiskalle Iholla-sarjan lehdistötilaisuudessa.

Vuonna 2015 Sini tienasi noin 27 000 euroa.

Minitulot

Lumilautailijalupaus Kristiina Nisula, 25, matkustaa ammatikseen ympäri maailmaa. Hän opiskelee liikunnanohjaajaksi ja on kirjoilla opiskelija-asunnossa Oulussa.

Kristiina Nisula

Opiskelija-asuntosäätiön talossa on tarjolla kolmen hengen kimppakämppiä, yksiöitä ja perhe-asuntoja.

Kristiina Nisulan talo

Suomen A-maajoukkueessa lautaileva Kristiina ei ole viimeisimpien verotietojen mukaan onnistunut vielä lyömään rahoiksi lautailulla, sillä vuonna 2015 hän tienasi vain alle 1 500 euroa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »