Uutiset

Näin Hell's Kitchen –ohjelman hovimestarin epäillään kavaltaneen rahaa huippuravintolalta!

08.01.2014 17:12

Seiskan saamien tietojen mukaan Suomen eräs tunnetuin hovimestari Nina Koiranen on ajautunut vaikeuksiin. Hell's Kitchen -ohjelmasta tutun Koirasen entinen työnantaja on nimittäin tehnyt poliisille hänestä tutkintapyynnön.

Seiskan tietojen mukaan Koirasella epäillään menneen omat ja firman rahat pahasti sekaisin. Koirasen nimittäin epäillään kavaltaneen entisestä työpaikastaan eli Grotesk-ravintolasta huomattavan summan rahaa.

–Kyseessä ei ole mikään pikkusumma, sillä rahaa on kateissa kymmeniä tuhansia euroja, Seiskalle kerrotaan.

Irtisanoutui yllättäen

Seiskan tietojen mukaan Koirasen epäillään harrastaneen ns. kuittipeliä työskennellessään Ludviginkadun Groteskin ravintolapäällikkönä sekä osakkaana. Epäselvyyksiä on muun muassa matkalaskujen sekä viini- ja ruokaostojen kanssa.

Koiranen irtisanoutui yllättäen viime kesäkuussa Groteskin palveluksesta. Pian tämän jälkeen henkilökunnalle tiedotettiin Koirasen irtisanomisesta ja tehdystä rikosilmoituksesta.

Helsingin poliisin talousrikosyksiköstä vahvistettiin viime viikolla Seiskalle, että Grotesk-ravintolasta kadonneista rahoista on käynnissä esitutkinta. Jutussa ei ole Koirasen lisäksi muita epäiltyjä.

Yhä töissä huipulla

Koirasen tapaus on ravintolamaailmassa jo julkinen salaisuus: ”Kaikki tietävät asiasta, mutta kukaan ei mielellään puhu siitä”.

Groteskista irtisanouduttuaan Koiranen on jatkanut työskentelyä eri huippuravintoloissa. Hän on muun muassa keikkaillut satunnaisesti Hans Välimäen Sandlådan-ravintolassa, joka sulki ovensa uutenavuonna.

Seiskan tietojen mukaan Koiranen työskentelee parhaillaan huippukokki Tomi Björckin Farang-ravintolassa, ja tämä on kaavaillut Nina Koirasesta hovimestaria pian aukeavaan Bronda-ravintolaansa.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!