Näin Frasier-tähti on vanhentunut! Lähes kuusikymppisesta tähdestä kuudetta kertaa isä!

Uutiset | 14.07.2014 20:08

Suurimmalle osalle suomalaisista Kelsey Grammer, 59, on tuttu radiopsykiatri Frasierin hahmona. Kelseyn näyttelemä Frasier Crane ihastutti vuosina 1993-2004 kuvatussa Seattleen sijoittuvassa Frasier–sarjassa. Maineikkaan sarjan viimeiset jaksot purkitettiin jo kymmenisen vuotta sitten. Vuosikymmenen aikana myös sarjan päätähti on vanhentunut huomattavasti.

Paparazzit ikuistivat Frasier-tähden yhdessä perheensä ja ystäviensä kanssa viettämässä iltaa hollywoodilaisessa ravintolassa.

 

 

Lähes kuusikymppinen Kelsey odottaa toista yhteistä lasta vaimonsa Kayte Grammerin, 34, kanssa. Parin ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi heinäkuussa 2012.

Kelseyllä on ennestään neljä lasta aiemmista suhteistaan: Spencer, 30, Greer, 22, Mason, 12, ja Jude, 9. Harmaahapsinen Kelsey on jo myös isoisä Spencerin kaksivuotiaalle Emmett-pojalle.

 

 

Kelseyn ja Kayten yhteinen taival ei ole ollut helpoin mahdollinen. Kelseytä riepoteltiin kovin ottein jenkkimediassa, kun selvisi että hän petti ex-vaimoaan Camille Grammeria yhdessä itseään 25 vuotta nuoremman lentoemäntänä työskentelevän Kayten kanssa. Kelseylle ilkuttiin etenkin siitä, että hän toteutti kliseen jättäessään vaimonsa itseään nuoremman naisen takia, vaikka myös Camille on Kelseytä 13 vuotta nuorempi.

Kelseyn ja Kayten ensimmäisen yhteisen lapsen syntymä ei myöskään sujunut ongelmitta. Onnellinen pari oli kertonut medialle odottavansa kaksosia. He kuitenkin menettivät poikavauvansa traagisesti raskauden aikana. Julkisuuteen he kertoivat asiasta vasta tyttövauvan syntymän jälkeen.

- Se oli sanoinkuuvamattoman kivuliasta ja tiesimme, että ihmiset ymmärtäisivät, miksi halusimme pitää tiedon yksityisenä. Tiedämme myös ihmisten kunnioittavan yksityisyyttämme asian suhteen jatkossakin, Kelsey on sanonut US Weeklyn haastattelussa.

 

Kenties aurinkoisemmat ajat ovat edessäpäin. Sekä Kelsey että Kayte näyttivät onnellisilta paparazzien ottamissa kuvissa. Takapenkiltä kurkistaa parin vuonna 2012 syntynyt tytär Faith.

 

Teksti:Mira Sharma
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!