Naapurit raivoissaan Waltteri Torikan törkytouhuista uudessa kodissa – jätteet lojuivat rapussa!

Uutiset | 31.05.2017 12:01
Oopperalaulaja Waltteri Torikka, 32, on käynyt hiljattain asuntokaupoilla. Tähdet, tähdet -ohjelman voittajana keväältä 2015 muistettava Waltteri hankki kevään korvalla 60-neliöisen kaksion Etelä-Espoosta yrityksensä Waudewau Oy:n nimiin.
Kerrostalon ylimmässä kerroksessa sijaitsevan huoneiston hinta oli noin 200 000 euroa.
 
Waltterin BMW etualalla.
Waltterin valkoinen BMW 320 on ollut tuttu näky Espoossa sijaitsevan kerrostalon parkkialueella. Menopeli maksaa noin 50 000 euroa.
 
Seiskan tietojen mukaan laulajatähti on päässyt asettumaan uuteen pesäänsä vasta hiljattain, sillä ensin hän kunnosti asuntoa mieleisekseen. Remontista aiheutui harmaita hiuksia naapureille ja muille talon asukkaille, sillä purkutavaraa ja muita jätteitä jäi heitteille rappukäytävään.
– Niistä aiheutui muun muassa hajuhaittoja. Lisäksi osa tavaroista oli kulkureittien ja pelastusteiden tukkeena, naapurustosta harmitellaan.
Tavarat ennättivät lojua rappukäytävässä useita päiviä.
– Ilmeisesti jonkun asukkaan valitus isännöitsijälle sai asiaan vauhtia, sillä jätteet poistuivat nopeasti, Seiskalle kerrotaan.

Ateljee Hämeenkyrössä

Espoon-asunto toimii Waltterin pääkaupunkiseudun tukikohtana. Virallisesti laulaja on kirjoilla äitinsä luona Hämeenkyrössä, missä häntä odottaa reilun 110 neliön puutalo.
– Minulla on maalla Hämeenkyrössä myös ateljee, jossa on 50 neliöä avointa tilaa. Se on lepokotini, jossa myös työskentelen, Waltteri kertoi SATOn Kotona-julkaisussa viime syksynä.
Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!