Kasperi Kapanen

NHL-tähti Kasperi Kapasen mallityttöystävä Paige Kuopiossa: "Me rakastamme Suomea" - katso Paigen kuumat kuvat!

13.06.2019 10:33

NHL-tähti Kasperi Kapanen, 22, on alkanut kaikessa hiljaisuudessa parisuhteen yhdysvaltalaisen mallikaunotar Paige Lorenzen,22, kanssa. 

Lue myös: Kasperi Kapasen tyrmäävän seksikäs mallirakas on monitoiminainen – ”Olen tyttö, jolla on monta intohimoa!”

Suomi love

Kasperi ei ole myöntänyt seurustelua, mutta parin Instagram-tilit vahvistavat asian. NHL-komistus on nähty toistuvasti Paigen Instagram Stories -videoissa, joissa rakastavaiset viettävät treffi-iltoja ravintoloissa ja muissa aktiviteeteissä. 

Paige julkaisi keskiviikkona 12.6. Instagram Storiesiin videon, jossa Kasperi seisoo parvekkeella yläkroppa paljaana, pelkkä pyyhe vyötäisillään. Edessä siintää upea järvimaisema. 

- We love Finland, Paige kirjoittaa kuvaan. 

Pariskunta on viettänyt aikaa Kasperin kotikaupungissa Kuopiossa, sillä Paige julkaissut videon, jonka sijaintitiedoksi hän merkitsi Kuopion.

Lue myös: Huhhuh, mikä kaunotar! Tässä on NHL-tähti Kasperi Kapasen uusi mallirakas Paige Lorenze!

Mallikaunotar

Paige opiskelee New Yorkissa. Opintojen lisäksi hän tekee myös mallintöitä. Töitä hänelle buukkaa yhdysvaltalainen Stage Management-mallitoimisto.

Paige on harrastanut myös alppihiihtoa, ja hän on yhä kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n listoilla. Aktiivisesti Paige ei kuitenkaan enää kisaa. Edellisen kerran hän kilpaili  vuonna 2016. Kausi päättyi keskeytyksiin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

first surf of the summer 😛🤪

A post shared by PAIGE (@paigelorenze) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

this is how u know I’m BORED

A post shared by PAIGE (@paigelorenze) on

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!