Janne Niinimaa juhli aamuun asti.

NHL-tähdillä hurjat bileet Helsingissä: mukana useita huippukiekkoilijoita, Janne Niinimaa juhli aamuun asti - kuvat!

10.07.2017 08:11

Kiekkolegenda Teemu Selänne, 47, vaihtoi muiden mukana menovaihteen silmään perinteikkään Bermuda-tennisturnauksen jälkeen viime lauantaina. Viime vuosien tapaan kiekkoilijaporukka suunnisti Helsingin Kalastajatorpalla nautittujen löylyjen päätteeksi Töölöön ravintola Mamma Rosaan, josta seurueelle oli varattu kabinetti jälkipelien käymiseen.

Kesken illanvieton ryhmä yllätti töölöläiset käymällä ottamassa yhteiskuvan ravintolan ulkopuolella.

NHL-tähdillä villit venebileet: Teemu Selänteen bilekunto petti – kuvat!

– Raitiovaunupysäkille kerääntyi innokkaita silmäpareja, kun ryhmä kokoontui sommittelemaan kuvaa. Seurueella oli vauhti päällä ja nauru raikui lähialueen asuntoihin, Seiskalle naureskellaan.

Ex-maalivahti Sakari Lindfors hauskuutti Teemua ja muuta porukkaa venyttämällä itsensä torjunta-asentoon.

Poissaolollaan loistivat Bermuda-turnauksen ensikertalaiset Patrik Laine ja Aleksander Barkov, jotka palasivat Tampereelle suoraan pelien jälkeen.

Bussilla yöhön

Puolenyön aikaan Töölöntorin kupeeseen kaarsi luksustason bussi, joka kuljetti kiekkoilijat Helsingin keskustaan ravintola Teatteriin. Porukan purkautuessa bussista osa kiekkoilijoista oli jo niin juhlatuulella, että eteneminen oli verrattain hitaan oloista.

Kiekkotähden vaatemalliston mainosvideo täynnä julkkiksia ja paljasta pintaa!

Kiekkosankarit valloittivat ravintolan vip-puolen. Mukana juhlahumussa nähtiin myös kiekkoilijoiden puolisoita, kuten maanantaina 47 vuotta täyttäneen Teemun Sirpa-vaimo, Jari Kurrin puoliso Vanessa, Niklas Hagmanin Piritta-vaimo ja Sean Bergenheimin mallipuoliso Vilma.

Vau, mikä pyykkilauta kiekkotähden vaimolla!

Samassa seurueessa juhli myös näyttelijä Mikko Leppilampi mallirakkaansa Maryam Razavin kanssa.

Kurrit taksijonoon

Hiljattain isäksi tullut Leo Komarov poistui juhlista jo hyvissä ajoin, mutta kokeneemmat konkarit näyttivät juhlimisen mallia bilettämällä aamukolmeen asti. Kesällä 57 vuotta täyttänyt Jari viihtyi Vanessa-puolisonsa kanssa juhlissa aamuyöhön, jolloin he siirtyivät taksijonoon. Puolen tunnin kuluttua kaksikko kuitenkin kyllästyi odottamiseen ja hommasi siviilikyydin.

Leo Komarov NHL-tähtien bileissä.

Venebileet ökyjahdilla

Innokkaimmille juhlijoille oli varattu bussikyyti Hernesaaressa odottaneelle Teemun ökyjahdille. Lucky Eight -veneen omistajaa eivät perinteiset venejatkot hyisessä kesäyössä kuitenkaan innostaneet, vaan Teemu livahti puoli neljän aikaan tiehensä. Hän ei jäänyt rupattelemaan baarista poistuneiden kanssa, vaan hyppäsi nopeasti Audin limusiinimallin kyytiin Sirpa-vaimonsa kanssa ja hurautti tiehensä.

Jestas, Janne Niinimaa rehvasteli ronskisti naisseikkailuillaan – kuva!

Janne Niinimaa johdatti jatkoporukan Teemun veneelle.

Teemun lähdettyä kesken kaiken otti entinen NHL-sotaratsu Janne Niinimaa ohjat käsiinsä. Hän hoiti jatkoporukan veneelle suunnanneeseen bussiin, ja lämminhenkiset juhlat jatkuivat veneessä seurustelun ja karaoken merkeissä pitkälle sunnuntaiaamuun.

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!