Uutiset
Katso kuvat!

NHL-tähden kanssa kohuyön viettänyt Tytti, 25, rohkeissa alusvaatekuvissa: Video lemmenyöstä oli tarkoitettu vain kavereilleni!

30.11.2018 06:00

Vantaalainen Tytti Huttu, 25, joutui ankaran someraivon kohteeksi, kun hän avautui marraskuun alussa Seiskalle kohuyöstään Winnipeg Jetsin hyökkääjän Nic Petanin, 23, kanssa.

Palaute sai sellaiset mittasuhteet, että kaunotar joutui muuttamaan ja piilottamaan sometilejään.

– Minua haukuttiin huoraksi. Eihän sellaista ole kenenkään kiva kuulla, Tytti kertoo nyt.

Tytin ja Nicin tapaaminen huipentui helsinkiläisessä luksushotelli Kämpissä. Tytti on palannut hotelliin, tällä kertaa poseeratakseen Seiskan lukijoille pikkujouluun sopivissa alusvaatteissa.

Tytti on tatuoinut edesmenneen koiransa syntymäajan käsivarteensa. Kunnostaan hän huolehtii ahertamalla kuntosalilla. – Parasta minussa on silmät. Lopuista päättäköön katsojat, kaunotar virnistää.
Tytti on tatuoinut edesmenneen koiransa syntymäajan käsivarteensa. Kunnostaan hän huolehtii ahertamalla kuntosalilla. – Parasta minussa on silmät. Lopuista päättäköön katsojat, kaunotar virnistää.

 

Lue myös: NHL-tähdet Suomessa - vantaalainen Tytti, 25, paljastaa: Heräsin Winnipeg Jets -tähden sängystä!

Läheisten reaktio pelotti

Kohun ollessa kiivaimmillaan Tytti seurasi keskustelua sivusta, kunnes sai tarpeekseen.

– Aluksi se nauratti, mutta sitten alkoi mennä hermot. Olin lopulta henkisesti aivan rikki. Itseäni palaute ei silti niin paljoa liikuttanut – toisesta korvasta sisään, toisesta ulos – mutta sitä mietti, miten läheiset ottavat asian.

Negatiivista palautevyöryä vauhditti Tytin yöltä Snapchatissa julkaisema video, joka levisi pian keskustelupalstoilla kulovalkean tavoin.

– Siitähän kaikki repivät pelihousunsa, vaikka sekin oli yksityisellä sivulla, tarkoitettu vain kavereilleni. Ihmiset vain mäkättivät ja valittivat joka puolella, vaikka eihän siinä videossa edes ollut mitään ihmeellistä eivätkä kommentoijat tienneet asioiden totuutta.

Lue myös: Näin suomalaisen Tytin ja NHL-tähden yhteinen yö eteni – tyrmäävät kuvat kaunottaresta!

Miksi kuvasit ja julkaisit videon?

– Halusin itselleni muiston poikkeavasta illasta. Baarissa Nic itse halusi viereeni. Meillä oli kivaa.

Tytti luonnehtii itseään kiltiksi ja ystävälliseksi.
Tytti luonnehtii itseään kiltiksi ja ystävälliseksi.

Nic luki Seiskaa

Video kantautui myös Nicin tietoisuuteen, kun joku lähetti hänelle Seiskan jutun englanniksi käännettynä.

– Olemme vaihtaneet kuulumisia. Ei mitään ihmeitä kuitenkaan, eikä hän ollut syntyneestä kohusta moksiskaan. Harmitteli asiaa minun puolestani.

Syntyikö sinulle tunteita Niciä kohtaan?

– Hän on kyllä kiva ihminen, mutta asuu kaukana.

Suorat sanat

Tytti peräänkuuluttaa ihmisiä ottamaan asioista selvää ennen kommentointeja.

– Kannattaisi tutustua ihmiseen, ennen kuin alkaa häntä haukkua ja arvostella. Olen oikeasti kiltti ja ystävällinen, enkä sellainen, joka peuhaisi jokaisen kanssa.

Kohun myötä Tytille on sadellut seuraamispyyntöjä niin Facebookissa kuin Instagramissa. Naisella on somessa yksityiset tilit.

– Instagramissa seuraamispyyntöjä on tullut 4 000–5 000, Facebookissakin parisataa. Miksi haukkujat kuvittelevat, että hyväksyisin heidät seuraajikseni ja ottaisin lisää lokaa niskaani? Tytti puhisee.

Parturikampaajaksi valmistunut Tytti työskentelee nykyään asiakaspalvelutöissä. Parturin töitä hän ei ole tehnyt lainkaan.
Parturikampaajaksi valmistunut Tytti työskentelee nykyään asiakaspalvelutöissä. Parturin töitä hän ei ole tehnyt lainkaan.

Treffipyyntöjä

Yhteydenottojen joukossa on ollut myös muutamia treffipyyntöjä.

– Vaikka niitäkin on ollut, sinkkuna mennään.

Tytti ei kiistä, etteikö häntä kiinnostaisi olla jatkossakin julkisuudessa. Hän pyrki tänä syksynä mukaan Love Island -tosi-tv-sarjaan.

– Onneksi en tullut valituksi. Olisi jäänyt muuten tämäkin seikkailu kokematta. Kaikella on tarkoituksensa.

Tytti on pohtinut jatkossakin hakevansa mukaan reality-ohjelmiin.

– Paratiisihotelliin vaikka, Tytti miettii.

ALUSVAATTEET: FUNKY LADY, FORUM, KUKONTORI www.funkylady.fi

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!