fbqMyymäläraiskaajan kootut selitykset ja kylmäävä tunnustus: Tämä takia olen aina toisinaan raiskannut jonkun! | Seiska
Myymäläraiskaajan kootut selitykset ja kylmäävä tunnustus: Tämä takia olen aina toisinaan raiskannut jonkun!

Myymäläraiskaajan kootut selitykset ja kylmäävä tunnustus: Tämä takia olen aina toisinaan raiskannut jonkun!

Uutiset | 06.02.2015 16:20

Vuonna 2010 Malmin K-Citymarketissa työskennellyt 44-vuotias Jasmin joutui poikkeuksellisen rikoksen uhriksi, kun kaupassa siivojana työskennellyt Emmanuel Kwasi Sabina tunnettu liberialaismies raiskasi viimeisenä kaupan pukuhuoneeseen jääneen naisen veitsellä uhaten kahden tunnin ajan. Tuona aikana Sabi pahoinpiteli ja sitoi Jasminin, ja raiskasi hänet kolmeen kertaan. Tämän jälkeen Sabi ryösti kaupan kassarahat.

Tämän Seiskassa Jasmin kertoo toipumisestaan. Hän myös kirjoittaa aiheesta poikkeuksellisen avointa Työpaikallaan raiskattu -blogia vertaistueksi muille raiskauksen uhreille. Jasminin blogin voit lukea täältä.

Tapaus järkytti koko Suomea, ja rikoksen esitutkintapöytäkirja on karua luettavaa. Silmäänpistävintä yli 300-sivuisessa aineistossa ovat raiskaajan "koomiset" selitykset. Vaikka valvontakamerakuvat ja kaikki muutkin todisteet kertovat karua kieltä, raiskaaja kiisti aluksi täysin syyllisyytensä. Miehen mukaan uhri soitti hänet itse paikalle ja lähenteli seksuaalisesti.

 

 

Kolmannen puhelun yhteydessä nainen pyysi minua tulemaan naisten pukuhuoneeseen.

Kun minä tulin pukuhuoneeseen, nainen oli alasti. Minä menin takaisin ovelle, ja sanoin että anteeksi. Tämä nainen vastasi minulle, että ”ei mitään”. Tämän jälkeen nainen tuli minun polvelle naisen ollessa alasti.

Tämän jälkeen nainen pyysi, että minä nuolisin hänen emätintään. Minä kieltäydyin sanomalla, että ei missään nimessä.

Tämän jälkeen nainen tuli minun syliini ja halusi naida. Minä en pistänyt siitintä naisen sisään, koska minulla ei ollut kondomia.

 

 

Mies myös väitti Jasminin itse yrittäneen ryöstää kaupan kassakaapin.

Tämän jälkeen nainen otti pitkävartisesta saappaasta veitsen, jolla nainen yritti avata kassakaapin ruuveja.

Valvontakamerakuvissa raiskaaja selkeästi ottaa veitsen selkänsä takaa omista vaatteista. Tämä kerrotaan raiskaajalle myöhemmissä kuulusteluissa, jolloin hän yhä jatkaa veitsi saappaassa -tarinaansa.

Tämä ei ole totta, miten muka ottaisin takaa veitsen. Olin ensiksi naisen kanssa täällä pukuhuoneessa, jossa sain tämän veitsen naiselta. Tällöin nainen antoi saappaastaan tämän veitsen minulle.

 

 

Samaisessa kuulustelussa raiskaaja myös väittää naisen sitoneen itse itsensä.

Tässä minulla olleessa narussa oli silmukka, jonka sisälle nainen työnsi itse toisen kätensä, ja tämän jälkeen vetäisi narusta, jolloin silmukka kiristyi naisen ranteen ympärille.

 

Tässä pukuhuoneessa kaksi tuntia kestänyt raiskaus tapahtui.

 

Seuraavissa kuulusteluissa raiskaaja kuitenkin jättää naurettavan tarinansa ja tekee kylmäävän tunnustuksen.

Minulle on kerrottu jo aiemminkin, mitä tämä nainen on poliisille kertonut. Nyt voin sanoa, että kaikki mitä nainen on kertonut on totta.

Vuonna 2006 kun olin Espanjassa, meinasin hukkua tuolla tuolloin. Tämä aiheutti minulle sen, että aina toisinaan olen raiskannut jonkun. Toisinaan minulle tuli aina sellainen tunne, kun olin esimerkiksi kotona, että lähdin yöllä kävelylle ja etsimään uhria, jonka sitten raiskasin. Näitä tapauksia on sattunut ulkomailla, mutta myös Suomessa.

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!