Muusikko Kim Herold paljastaa: Terveellinen elämä tukahdutti luovuuden – ”Pitäisi sekoilla huolella!”

Uutiset | 19.10.2020 07:52

Muusikko Kim Herold, 40, kertoi, että hänellä on ollut vaikeuksia synnyttää uusia biisejä.

– Elän niin terveellistä urheiluelämää, että siitä on vaikea ammentaa tekstejä. Pitäisi aiheita saadakseen sekoilla huolella kuten nuorena. Nyt keskityn brasilialaiseen jujutsuun, jasalilla painitaan joka päivä. Vedän myös kehonpainotreenejä. Ensi vuonna haluan jujutsun EM-kisoihin, jos ne järjestetään! Kim kertoi Seiskalle Vida Kuulas -ravintolisän lanseerustilaisuudessa.

Lue myös: Selviytyjät-komistus Kim Herold esitteli kauniin Kia-siskonsa: molemmat menestyivät malleina Milanossa – kuva!

Elän rakkauskuplassa

Siiri Lipiäinen

Miss Plus Size 2020 -voittaja Siiri Lipiäinen, 24, hankki hiljattain salikortin. Vapaa-ajan hän pyhittää ihmissuhteille.

– Olen yrittänyt nähdä ystäviä ikään kuin säästöön, ja nautin päästessäni tapaamaan tuttavia. Parisuhteessa puolestaan menee todella hyvin. Elän sellaisessa rakkauskuplassa. Saimme sovittua lomat avovaimoni Pauliinan kanssa samaan ajankohtaan, joten menemme ehkä mökille!

Lue myös: Miss Plus Size -voittaja Siiri Lipiläinen esitteli Pauliina-rakkaansa: Tapasimme Tinderissä!

Olen kauriinmetsästäjä!

Kai Fagerlund

Vuoden 2019 Selviytyjät -kisan voittajan Kai Fagerlundin, 28, syksy kuluu kauriin- ja sorsanmetsästyksen parissa.

– Homma alkoi ampumaharrastuksestani, joka oli luonnollinen jatkumo metsästykseen.  Olen kolme vuotta yrittänyt löytää hyviä paikkoja, jotta saisin omat lihat pakastimeen. On ihanaa, kun saa olla luonnossa, ja arvostus ruokaa kohtaan on aivan erilainen.

Lue myös: Selviytyjät-voittaja Kai valmistautui viidakkoon nenä murtuneena ja silmät kiinni muurautuneena – lääkäri oli estää osallistumisen!

Liiketoiminta vaakalaudalla

Satu Silvo

Näyttelijä Satu Silvo, 58, haluaa edelleen uskoa ilmastoruokaan ja kasvisravintolansa pärjäämiseen.

– Silvoplee täytti juuri 21 vuotta, ja siellä on nyt 20 ihmistä töissä. Liiketoiminnan puolesta koronatilanne on kiikun kaakun, ja on tarkkailtava eri näkökulmista, mitä asialle voi tehdä.

Lue myös: Vau, näin häkellyttävän upealta Satu Silvo näytti 24-vuotiaana – kuva!

Alan opiskella japania

Anna Merimaa

Missikaunotar Anna Merimaa, 23, lähtee ensi syksynä Japaniin edustamaan Miss International -kisoissa.

– Olen ajatellut pitää puheen, jonka voisin hyvinkin opetella japaniksi. Se olisi hyvä valttikortti, ja kielitaitoa varmasti arvostettaisiin.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!