Katso videot!
Linda Lampenius

Muistatko? Näin seksiä tihkuvasti Linda Lampenius esiteltiin Euroopalle vuonna 1997 - huh, mitä poseerauksia!

15.10.2018 15:05

Viulistina tunnettu Linda Lampenius, 48, nousi urallaan huippusuosioon 90-luvulla. Etenkin vuosikymmenen loppupuoliskolla Linda nähtiin julkisuudessa miltei päivittäin, sillä hänen kasvonsa esiintyivät esimerkiksi siideripullon kyljessä ja useissa televisio-ohjelmissakin.

Seksikkäisssä vaatteissa soittaneesta suomalaisviulistista tuli kuuluisa myös kansainvälisesti. Linda pääsi poseeraamaan alasti Playboy-lehdessä ja näyttelemään huippusuositussa Baywatch-sarjassa.

Lue myös: NÄIN ROHKEASTI LINDA LAMPENIUS POSEERASI PLAYBOYSSA: HUGH HEFNER KEHUI KUVIA LEHDEN HISTORIAN UPEIMMIKSI – KATSO!

Suomalaisviulisti julkaisi maanantaina Instagram-tilillään videon brittiläisestä Eurotrash-ohjelman (suom. Euroroska) jaksosta, jossa hän vieraili vuonna 1997. Ohjelmaa näytettiin myöhäisilloissa ja se oli humoristisella kulmalla toteutettu katsaus oudoista ja ihmeellisistä aihealueista. 

Videolla parikymppinen Linda keimailee vähäpukeisena kuvissa ja videokoosteissa. Videolla vilahtaa myös suomalaisia viihdelehtiä, joiden kannessa hän poseerasi. 


Ohjelman juontajana oli ranskalainen Antoine de Caunes ja muotisuunnittelija Jean-Paul Gaultier. Ohjelmaa näytettiin vuodesta 1993 vuoteen 2004. 

Vaikka ohjelma näytti visuaalisesti halvalta, siitä huolimatta sen teko maksoi lähes puoli miljoonaa euroa tunnilta. Sarjassa vieraili tähtiä pornonäyttelijöistä laulaviin koiriin. 

Lindalle omistettiin Eurotrash-ohjelmassa peräti kaksi kokonaista jaksoa. 

Lue myös: SUOMALAISKAUNOTAR ANTOI PAKIT BAYWATCH-TÄHDELLE! MUISTATKO LINDA LAMPENIUKSEN MAAILMANVALLOITUKSEN?

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: PASI MURTO

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!