fbq
Uutiset
03.03.2018 10:23
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: All Over Press ja Seiskan arkisto
Kimi Räikkösestä riittää kohuja.
Muistatko Kimi Räikkösen tyttöystävän F1-uran alusta? Hanna, 19, kyllästyi ja jätti, kun Kimi teki syrjähypyn – katso!
Uutiset
03.03.2018 10:23
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: All Over Press ja Seiskan arkisto

Viime vuosina on käynyt selväksi, että Ferrarin F1-ässä Kimi Räikkönen, 38, on kasvanut viimein aikuiseksi. Nykyään perheenisä nousee otsikoihin vain hempeilystään vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa. Julkisuutta vihaava kilpa-autoilija on pehmennyt jopa siinä määrin, että hän on liittynyt kuvapalvelu Instagramiin, jossa hän julkaisee sadoilletuhansille seuraajilleen muun muassa synttärikuvia Batman-pukuisesta pojastaan Robinista.

Lue myös: Kimi Räikkösestä elämäkerta - kirjoittajana Kari Hotakainen: "Mitä puhuu ihminen, joka ei yleensä puhu?"

Vanhasta, kaikkien tuntemasta jäämiehestä on jäljellä enää vain kylmäpäiset letkautukset kisapaikoilla. Suomen kansa on oppinut tuntemaan Kimin kuitenkin miehenä, joka nollasi GP-voittojaan parin päivän ryyppyputkilla. Rapatessa roiskui, ja F1-mestarin ristiretkistä riittää kerrottavaksi kymmeniä tarinoita. Seiska kokosi erikoisimmat sattumukset Kimin yli vuosikymmenen kestäneistä raikuliajoista.

Lue myös: Juhla-Seiska: ennen luksustyyliään Minttu Räikkönen kiusoitteli punaisissa bikineissä – kuvat!

Syrjähyppy jo debyyttikaudella!

Kimistä tuli Sauberin F1-tallissa todellinen sensaatio debyyttikaudellaan 2001. Vielä ennen palkkaamistaan, F1-pomot kiistelivät, voiko 21-vuotiasta espoolaista päästää edes kilpurin rattiin. Kimi löi radalla epäilijöille jauhot kurkkuun.

Tuolloin F1-lupauksen maine oli vielä puhtoinen. Hän seurusteli 19-vuotiaan lukiolaisen Hannan kanssa. Suhde kukoisti, ja pari suunnitteli yhteistä kotia Sveitsiin. Ensimmäinen kausi ei ehtinyt vanheta kuin kaksi kuukautta, kun Kimin todellinen luonto alkoi puskea esiin.

SEISKA 6/2001 21-vuotias Kimi oli F1-uransa alussa onnellisesti kihloissa Hanna-rakkaansa kanssa.
SEISKA 6/2001 21-vuotias Kimi oli F1-uransa alussa onnellisesti kihloissa Hanna-rakkaansa kanssa.

Keväällä Kimi pistäytyi viikonloppumatkalla Suomessa, ja herätti runsaasti huomiota Helsingin yöelämässä. Baarikierrokselta tarttui mukaan daami, jonka F1-ajuri kuljetti makuukammariin.

– Kimi oli aika väsynyt, mutta juttelimme sängyn reunalla pitkään. Suutelimme kiihkeästi. Kimi kävi kuumana ja olisi halunnut mennä vieläkin pidemmälle, mutta en suostunut, nainen selvitti yhteistä yötä Seiskalle.

Syksyyn 2001 mennessä Hanna-rakas kyllästyi yöelämässä kaahaavan Kimiin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »