Skip to main content
Elina Tervo sai sokkipotkut.

Muhkeita muotojaan mielellään näyttävä Elina Tervo hämmästyi potkuista: En ole esitellyt pipariani!

Seiska uutisoi aiemmin, ettei joogaopettaja ja fitnessmalli Elina Tervon blogikirjoituksia voi enää vastedes lueskella Fitnessmalli.fi -sivustolta. Elinan blogisopimus purettiin keskiviikkona kyseiseltä saitilta eli hän sai suomeksi sanottuna potkut.

Fitnessmalli-kilpailua pyörittävän Emmi Lehtomaan mukaan syynä yhteistyön lopettamiseen oli Elinan liian rohkeat Instagram-kuvat sekä niistä syntyneet otsikot mediassa.

TAUSTAA: Kurvikaunotar Elina Tervolle potkut - syynä nämä seksikkäät ja paljastavat kuvat!

"Ihmiset ovat kautta aikojen ottaneet selfieitä"

Seiska päätti soittaa nykyisin Maltalla asustavalle Elinalle ja kysyä hänen mielipidettään koko kuviosta. Langanpäähän vastasi vähintäänkin hämmentynyt Tervo.

- Ensinnäkin, olen 30-vuotias nainen, en siis mikään pikkutyttö. Tiedän kyllä tasan tarkkaan, millaista materiaalia itsestäni julkaisen, Elina aloittaa.

- Ihmiset ovat kautta aikojen ottaneet itsestään selfieitä, kuvia rannoilta ja mistä nyt milloinkin. Itse asun auringon alla ja viihdyn täällä ymmärrettävästi vähissä vaatteissa. Eikä siinä pitäisi olla mitään ihmeellistä – täällä on tälläkin hetkellä 30 astetta lämmintä!

 

just jump into the water and clean my thoughts... #morningswim #morningsun #srilanka #mythoughtsaremyfeelings

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu

- Ja mitä taas seksistisiin kuviin tulee, se on kai katsojan silmässä. Jos otan itsestäni selfien, jossa näkyy puoli vartaloani, niin kyllä, siinä näkyy tissini! Siitä yksinkertaisesta syystä, että minulla on ihan oikeasti tissit, Elina lataa.

- Jos joku mies kommentoi siihen, että ”onpa ihanat tissit”, niin se on hänen mielipiteensä.

Toisin sanoen, Elina ei ole mielestään syyllistynyt sopimusrikkomukseen eikä muutenkaan tehnyt mitään väärää.

- En ole postaillut itsestäni alastonkuvia enkä mitään muutakaan räävitöntä. En ole esitellyt pipariani.

- En viitsi mainita nimiä, mutta aika monella muulla naisella on rohkeampia Insta-tilejä kuin minulla, joten en nyt ihan ymmärrä tätä juttua, hämmentynyt Elina vuodattaa.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!