Seppo Räty ihmettelee kiekkojuniorin valmennusta.

”Mitä helvettiä!?” Urheilulegenda Seppo Räty ihmettelee 15-vuotiaan kiekkojuniorin valmennusta: ”Saadaan ne miljoonat kulumaan noinkin!”

27.01.2020 15:02

Keihäänheiton maailmanmestari ja kolminkertainen olympiamitalisti Seppo Räty, 57, kertoi Seiskalle mielipiteensä suomalaisen urheilun nykytilasta ja antoi oman menestysreseptinsä.

Lue lisää: Keihäslegenda Seppo Räty jyrähtää huippu-urheilun nykytilasta – tässä on Tohmajärven kuninkaan menestysresepti!

– On tehtävä töitä, ihan perustöitä vaan. Ei siinä sen kummempaa. Mitään muuta ei tarvitse, kuin urheilijan ja valmentajan. Sen jälkeen pitäisi kymmenen kertaa miettiä, tarvitaanko jotakin muutakin, Seppo sanoo ja pyörittelee sitten päätään:

– Minua rupesi ihan naurattamaan, kun kuulin jollain jääkiekkojuniorilla olevan 13 eri valmentajaa. Mitä helvettiä?! 15-vuotias kaveri, ja niin monta valmentajaa. Miksi? Aivan käsittämätöntä. Mutta saadaan ne miljoonat kulumaan noinkin, Seppo päivittelee.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!