Uutiset

Mitä Tuomas Enbuskelle oikein tapahtui? Some hiljeni, kolumnit ja tv-ohjelmat loppuivat - nyt kohu rajusta riidasta missi-Eveliinan kanssa!

16.01.2020 08:15

Mediapersoona Tuomas Enbuske, 42, näyttää kadonneen sosiaalisesta mediasta ja myös perinteisestä mediasta tykkänään.

Tuomas on tähän saakka ollut imagoltaan varsin puhtoinen, mutta 16.1. Seiska kertoi hänen ja ex-heila Eveliina Tikan hurjasta riidasta, joka ajoittuu joulukuun puoliväliin. Missikisoissa kilpaillut Eveliina kertoi, että huristunut Tuomas kävi käsiksi ja jopa sylki häntä päin. Tuomaksen Kampissa sijaitsevalle asunnolle tarvittiin virkavaltaa rauhoittamaan tilannetta. 

Tuomas Enbusken raju eroriita! Missikaunotar Eveliina Tikka hälytti poliisit: Tuomas kävi käsiksi ja sylki päälleni!

Missä hän on nyt? 

Aktiivisesti sosiaalista mediaa käyttänyt Tuomas näyttää kadonneen muun muassa Instagramista ja Twitteristä. Hänen viimeisin uudelleentwiittauksensa on syyskuun alusta, edellisestä omasta julkaisusta tai linkin jakamisesta on kulunut jo 4,5 kuukautta.

Lisäksi Tuomas on tyhjentänyt Instagram-tilinsä lähes kokonaan. Ainoat jäljelle jääneet kuvat ovat Tuomaksen ja hänen ex-rakkaansa Sarian Antilan podcastin mainoskuvat, jotka on julkaistu heinäkuun lopussa ja elokuun alussa.

Huhut sokkierosta olivat totta - IS: Tuomas Enbusken ja Sarian Antilan parisuhde päättyi yllättäen kesän lopulla!

Jo kuukausia jatkunut hiljaiselo sosiaalisessa mediassa tuntuu yllättävältä, sillä vielä elokuun loppupuolella Tuomas oli erityisen aktiivinen Twitterin puolella, ja hän julkaisi lukuisia kirjoituksia päivittäin.

Ennen muuta Tuomas tunnetaan nokkelana tv-juontajana. Tuomas on kuitenkin ollut "hyllyllä" käytännössä koko viime vuoden, sillä suosittu Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelma tippui MTV:n ohjelmistosta pois jo yli vuosi sitten. Tuomas on tullut tunnetuksi myös kärkkäänä kolumnistina. Jostain syystä kirjoituksia ei ole enää näkynyt Iltalehden sivuilla ja Apu-lehdenkin kolumnipaikka on lopetettu.

Seiska on yrittänyt tavoittaa Tuomasta kommentoimaan Eveliina-kohua, mutta tuloksetta. Mies on kuin maan nielemä. 

Edit: Muokattu otsikkoa 16.1.2020 kello 08:31 - ex-rakas muotoon missi-Eveliina.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Kari Pekonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!