fbqMissiskandaali: Miss Helsinki 2018 -finalisti hakkasi pullolla, huitoi veitsellä ja uhkasi tappaa – tuomio pahoinpitelystä! | Seiska
Uutiset
16.11.2017 07:03
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto
Kamilla Gizulewskalla on taustalla rikostuomio.
Missiskandaali: Miss Helsinki 2018 -finalisti hakkasi pullolla, huitoi veitsellä ja uhkasi tappaa – tuomio pahoinpitelystä!
Uutiset
16.11.2017 07:03
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto

Miss Helsinki valitaan jälleen 18. marraskuuta Helsingin Kaivohuoneella.

Yhdellä finalisteista, 22-vuotiaalla Kamilla Gizulewskalla on menneisyydessään tahra, jota ei ole julkisuudessa kerrottu. Hänet tuomittiin nuorena henkilönä tehdystä pahoinpitelystä kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen vuonna 2013. Syyttäjä haki hänelle tuomiota törkeästä pahoinpitelystä, koska tekovälineenä käytettiin pulloa ja teräasetta.

Lue myös: Tässä ovat Miss Helsinki 2018 -finalistit: nämä kaunottaret kisaavat tittelistä - mukana Salkkarit-näyttelijä!

Syyttäjän mukaan Kamilla löi ensin uhriaan nyrkillä päähän, jonka jälkeen hän uhkasi tätä monitoimityökalun veitsellä ja sanoi tappavansa. Hän tehosti uhkaustaan huitomalla veitsellä. Uhrin ollessa poistumassa Kamilla löi häntä pullolla vasemman korvan seutuun niin, että pullo rikkoutui. Uhrille tuli tikkejä vaatineet haavat korvalehteen sekä oikeaan käsivarteen.

Lue myös: Huhhuh, mykistävän kauniit Miss Helsinki -finalistit upeissa kasvokuvissa - kuka vangitsee katseesi?!

Kamilla itse myönsi oikeudessa ainoastaan perusmuotoisen pahoinpitelyn. Hän myönsi lyöneensä tai yrittäneensä lyödä uhria, mutta kiisti veitsellä tai tappamisella uhkailun.

Hän myönsi heittäneensä uhria olutpullolla kahteen kertaan, mikä aiheutti uhrin korvalehteen tulleen vamman. Hän kuitenkin kiistää, että kaljapulloa voitaisiin pitää vaarallisena aseena. Yksi törkeän pahoinpitelyn kriteereistä on se, että se tehdään hengenvaarallisella välineellä.

Lue myös: Näin upeana et ole finalisteja nähnyt - Miss Helsinki -kaunottaret sensuellisti yläosattomissa!

Oikeus uskoi uhria, sillä hänen kertomustaan tukivat yhtenevät todistajien kertomukset. Vaikka Kamilla käytti hyökkäyksessään veistä, oikeus katsoi, ettei väkivalta ollut laadulta hengenvaarallista, joten Kamilla tuomittiin törkeän pahoinpitelyn sijasta pahoinpitelystä.

Vankeusrangaistuksen lisäksi hän joutui korvaamaan uhrilleen lähes 1 600 euroa muun muassa kivusta, särystä ja rikkoutuneista vaatteista, sekä yli 2 200 euroa oikeudenkäyntikuluja.

Lue lisää Kamillan rikostuomiosta ja hänen kommentit asiasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!