Missikisoista tuttu radiojuontaja Suvi Hartlin puhuu läheisensä alkoholismista Me Naisille: Osa lähipiiristä suuttui, osa syyllisti

Uutiset | 13.06.2019 09:33

Radio Aallon juontaja, vuoden 2003 Miss Suomi kisojen 3.perintöprinsessa Suvi Hartlin, 37, avautuu Me Naiset -lehden tuoreessa artikkelissa hyvin henkilökohtaisesta aiheesta, läheisensä alkoholismista. 

Lue myös: Ex-missi ja radiojuontaja Suvi Hartlin räväytti meikittömällä selfiellä – uskomaton luomukaunotar! Katso kuva!

Lähtökassi

Alkoholismi väritti alkuun Suvin lapsuuden viikonloppuja, sitten se astui mukaan myös arjen rutiineihin. 

- Salakavalasti juomisesta tuli vakiotila niin, että viinattomat päivät olivat enää vähemmistössä ja menivät usein krapulasta toipumiseen, Suvi kertoo lehdelle. 

Teini-ikäisenä Suvi alkoi treenaamaan juoksua, sen takia jos jonain päivänä känninen mies alkaisi jahdata, joten hänellä olisi keino suojautua. 

Suvin äidin sängyn alla oli valmiina lähtökassi, johon oli pakattu vaihtokerta ja bensarahaa kaiken varalta. Puhelimen akku ei saanut myöskään koskaan loppua, siltä varalta, jos tulisi soittaa apua. 

Välit katki 

Suvi on käynyt kokemuksiaan läpi terapiassa, AA-kerhon auttavassa puhelimessa, oikeudessa, sukulaisille, perheen ja ystävien kesken, sekä nyt ensimmäistä kertaa julkisuudessa. 

Hänen avoimuudellaan on ollut kuitenkin hintansa, sillä osa hänen lähipiiristään on suuttunut, osa puolestaan syyllistänyt häntä hirveäksi ihmiseksi, koska hän on puhunut ääneen. 

Suvi katkaisi lopulta välit läheisiinsä, josta seurasi monen vuoden jakso ilman yhteyttä. Viimeksi hän kävi katsomassa läheistään viime vuonna. 

 En voi pelastaa kaikkia. Valitsin pelastaa itseni ja suojella tytärtäni

Lue koko artikkeli tästä. 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!