michaela

Missi Michaela Söderholm ja juontaja Sami Kuronen saapuivat eri aikaan Emma-gaalan punaiselle matolle: tyrmäävästi pukeutuneelta Michaelalta tiukka vastaus suhdekysymykseen - kuva!

Uutiset | 02.02.2019 17:33

Emma-gaalassa ojennetaan tänä iltana (29.2.) sarvipäisiä patsaita suomalaisen musiikkitaivaan kirkkaimmille tähdille. Muusikoiden lisäksi Hartwall-areenan punaisella matolla nähdään liuta julkkisvieraita, joihin lukeutuu myös Miss Suomeksi kruunattu Michaela Söderholm

Seiska paljasti tammikuussa, että Michaela seurustelee radio- ja televisiokasvo Sami Kurosen kanssa. 

LUE: Suosikkijuontaja Sami Kuronen ja Miss Suomi Michaela Söderholm: Yllätysromanssi on totta! Ikäeroa 18 vuotta

michaela

Seiskan tietojen mukaan pari oli suunnitellut astelevansa parrasvaloihin yhdessä, mutta toisin kävi, eivätkä kyyhkyläiset saapuneet yhdessä median eteen punaisella matolla.

Media-alaa opiskeleva Michaela kertoi Seiskalle Emma-gaalassa aloittavansa maaliskuussa työharjoittelun, mutta toistaiseksi harjoittelupaikka ei ole tiedossa.

- Olin aiemmin työharjoittelussa Ilta-Sanomissa, joten seuraavaksi tavoittelen jotain hieman erilaista, Michaela sanoi.

- Elämässä menee muutenkin oikein hyvin. Yksi harmillinen asia on kuitenkin se, että ystävälläni todettiin äskettäin ihosyöpä ja se hieman pysäytti. Sen seurauksena aloin itsekin olla hieman tarkempi ja minulta poistettiin äsken kaksi luomea varmuuden vuoki.  

Suhdettaan Sami Kuroseen Michaela kommentoi hyvin niukasti. Hän myös vastasi tiukasti uteluun alkuperäisestä suunnitelmasta saapua Emma-gaalaan yhdessä.

- Mä olen täällä edustamassa ihan yksin, Michaela sanoi.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!