fbq
Uutiset
12.01.2017 06:55
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Bea Toivonen ja Jare Tiihonen
Missi-Bea uusin nimi – näihin kaikkiin kaunottariin Cheek on liitetty!
Uutiset
12.01.2017 06:55
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Räppäri Cheek eli Jare Tiihonen on tunnetusti kiinnostunut misseistä. Viime lauantaina Cheeckin haaviin tarttui tuore saalis, kun vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen nähtiin bilettämässä Cheekin kanssa Helsingissä Club Showroom -yökerhossa.

 

Missit kiinnostavat

Bea ei ole ensimmäinen missi, joka on viihtynyt Cheekin seurassa. Cheek paljasti JHT – Musta lammas -kirjassaan, että hänellä oli vuonna 2011 suhde Pia Lambergin (o.s. Pakarinen) kanssa.

Cheek kertoi kirjassa olleensa tuolloin juuri eronnut tamperelaisesta mallista ja eläneensä omien sanojensa mukaan "Sekoilukautta".

– Pia vaikutti mukavalta ja oli jäätävän kaunis. Kun hän palasi Los Angelesin -reissultaan, aloimme tapailla matalalla profiililla. Riskein minimoimiseksi tapailimme vain kotonani Välskärinkadulla, mutta tiesin, että leikin tulella, Cheek kirjoitti kirjassaan.

 

Salasuhde myös kohumissiin

Bean ja Pian lisäksi Cheek on yhdistetty hallitsevaan Mis Suomeen Shirly Karviseen. Seiska kertoi kesällä Cheekin ja Shirlyn toistuvista juhlista ja Shirlyn päätymisestä Cheekin luo jatkoille.

Cheek on kelpuuttanut kainaloonsa myös kaunottaria, jotka ovat osallistuneet muihin missikisoihin kuin Miss Suomi -kilpailuun. Esimerkiksi vuosi sitten maaliskuussa Miss Helsinki 2014 -finalisti Cheyenne Järvinen paljasti Seiskassa olleensa salasuhteessa Cheekin kanssa.

 

Lue tämän viikon Seiskasta Cheekin ja Bean yhteisen yön tarkemmat tiedot!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »