fbq
Uutiset
20.11.2018 08:59
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto
Joonas Hurri ja Alina Voronkova kertovat mustasukkaisuudesta.
Missi Alina Voronkova ja jääkiekkoilija Joonas Hurri avoimena parisuhteestaan: Mustasukkaisuudelta ei voi välttyä!
Uutiset
20.11.2018 08:59
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto

Miss Suomi Alina Voronkova, 23, matkusti toissa viikolla Seiskan kuvausmatkalle Japaniin tapaamaan poikaystäväänsä Joonas Hurria.

Rakastavaiset olivat tavanneet edellisen kerran elokuussa, ennen kuin Joonas siirtyi pelaamaan jääkiekkoa japanilaisseura Nikko Ice Bucksin riveihin.

Lue myös: Seiska yhdisti Miss Suomi Alina Voronkovan ja Joonas-rakkaan Japanissa – intiimit kuvat!

Useat Miss Suomet ovat vannoneet missivuoden alussa rakkautta kumppaniaan kohtaan, mutta ovat ajautuneet eroon ennen vuoden päättymistä.

Lue myös: Miss Suomi Alina Voronkova avautuu suhteestaan jääkiekkoilijaan: ”Olemme ottaneet yhteen, kun hän ei ole huomioinut minua tarpeeksi”

Alina ja Joonas uskovat, että rakkaus kestää missivuoden, koska he ovat olleet yhdessä jo kolme vuotta ja tottuneet etäsuhteeseen.

– Miksi suhde ei kestäisi? Mustasukkaisuudelta ei voi kuitenkaan välttyä. Se kuuluu terveeseen parisuhteeseen, koska se kertoo siitä, että välittää toisesta. Vitsailen usein Joonakselle, että hän vilkuili kaupan kassaa tai kiusoittelen, miten monta Instagram-seuraajaa hän on saanut, kun nimi on ollut esillä. Olen paljon mustasukkaisempi kuin Joonas, Alina tunnustaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »