Mirella Merivirta menetti mummonsa.

Miss Suomi -finalisti Mirella Merivirta avautuu tragediastaan: Mummo kuoli käsivarsilleni!

24.09.2018 10:01

Mirella Merivirta, 24, puhkeaa kyyneliin, kun hän kertoo elämänsä suurimmasta tragediasta.

– Mummoni oli joutunut sairaalaan syövän takia, ja ymmärsin, että hän oli paranemaan päin. Äiti soitti minulle aamuyöllä, että sairaalasta oli soitettu, että mummo voi todella huonosti. Lähdimme silloisen poikaystäväni kanssa ajamaan pääkaupunkiseudulta Kouvolaan, Mirella kertoo Seiskalle.

Lue myös: Vanhempien ero katkaisi Miss Suomi -finalisti Mirella Merivirran välit isäänsä – tarina kuin Kadonneen jäljiltä -ohjelmasta: Isä alkoi itkeä, kun näimme 20 vuoden jälkeen!

Ulos liikkuvasta autosta

Kun Mirella pääsi sairaalalle, hän hyppäsi liikkuvasta autosta pois ja juoksi sisälle.

– Kun pääsin mummon huoneeseen, nappasin hänet syliini. Sitten mummo olikin poissa. Kun poistuin huoneesta, en tuntenut jalkojani ja tärisin. Tipahdin maahan. Hoitajat kysyivät,  haluanko rauhoittavia. En kuitenkaan halunnut, Mirella sanoo ja puhkeaa kyyneliin.

Mirella Merivirralla on yöpöydällä kuva mummostaan. – Olimme todella läheisiä. Vietin hänen kanssaan kaikki kesät!
<em>Mirella Merivirralla on yöpöydällä kuva mummostaan. – Olimme todella läheisiä. Vietin hänen kanssaan kaikki kesät!</em>

 

Lue myös: Mitä ihmettä, Miss Suomi -finalistilla Mirella Merivirralla läheiset välit Turkin ministeriöön! Seurusteli 7 vuotta turkkilaisen miehen kanssa!

En päästä irti

Mirellalla on vielä tänäkin päivänä suurin osa mummon tavaroista tallessa.

– En pystynyt luopumaan mistään. Takeissa ja vaatteissa on mummon tuoksu ja muistot yhteisistä vuosistamme. Käytän edelleen hänen takkia ja yövaatteita. En ole kotona missään seksikkäissä yövaatteissa, vaan mummon asu päällä.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!