fbq
Uutiset
19.02.2018 08:35
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Tarja Smura joutui ongelmiin, kun erosi Renny Harlinista.
Miss Suomi Tarja Smuran raju tilitys: Renny Harlin kosti tylysti suhteen päättymisen – ”Menetin asuntoni ja sain porttikiellon yökerhoon!”
Uutiset
19.02.2018 08:35
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Ex-missi Tarja Smura avautui Seiskalle suhteestaan ohjaaja Renny Harlinin kanssa. Missivuotenaan Tarja joutui kovan mediapyörityksen kohteeksi, kun kohusuhde paljastui. Romanssi kesti vain muutamia kuukausia ja päättyi kun Renny jäi Tarjan mukaan kiinni pettämistä pahemmasta asiasta.

Lue myös: Renny Harlin vaihtoi 90-luvulla naisia lennosta – muistatko Miss Suomen ja Rennyn legendaarisen piirakkaepisodin?

– Suhde sai ikävän päätöksen, eivätkä eron syyt ole painokelpoista materiaalia vielä tänäkään päivänä. Renny teki jotain sellaista, joka soti moraaliani vastaan. Pettäminen ei ole mitään sen rinnalla, mitä tapahtui, Tarja kertoo Seiskalle.

Tarja seurusteli Renny Harlinin kanssa vuonna 1993.
Tarja seurusteli Renny Harlinin kanssa vuonna 1993.

LUE MYÖS: Tarja Smuralta poikkeuksellinen avautuminen – näin raisusti suhde Renny Harliniin päättyi: Sain hänet kiinni pettämistä pahemmasta asiasta!

Suhteen päättymisen jälkeen Tarja ei ole ollut missään tekemisissä Rennyn kanssa, jolle ero oli tuolloin kova paikka.

– Hän hankaloitti elämääni aika lailla. Renny halusi kostaa, että jätin hänet. Sain porttikiellon helsinkiläiseen yökerhoon ja asunto meni alta. Hänen käytöksensä ei ollut aikuismaista.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »