fbq
Uutiset
30.10.2018 18:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Alina Voronkova
Miss Suomi Alina Voronkova sensuelleissa alusvaatekuvissa - yksi asia kiinnitti seuraajien huomion: "Melkoisen käytetyn näköiset nuo..."
Uutiset
30.10.2018 18:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Syyskuussa Miss Suomeksi kruunattu Alina Voronkova, 24, on hurmannut ulkonäöllään niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin.

Kaunotar on herättänyt kiinnostusta myös Venäjän mediassa, ja hänet kutsuttiinkin viime viikolla Venäjän suurimman tv-kanavan TNT:n Comedy Club -viihdeohjelmaan.

Lue lisää: MISS SUOMI ALINA VORONKOVA VIERAAKSI VENÄJÄN SUURIMPAAN TV-OHJELMAAN – MATKUSTAA TÄLLÄ VIIKOLLA MOSKOVAAN: REISSU TULI NOPEALLA AIKATAULULLA!

Parhaillaan Moskovassa vieraileva kaunotar julkaisi Instagram-tilillään liudan vietteleviä kuvia, jossa hän poseeraa hempeissä alusvaatteissa.

(Kuvia voi selata oikealla puolella näkyvästä nuolesta.) 

Tänään tiistaina (30.10.) julkaistussa kuvassa kaunotar poseeraa hempeiden alusvaatteiden lisäksi villasukissa. 

- Huomasin teidän eilisistä päivityksistä, että Helsinkiin oli myös ajautunut ensilumi! Nyt voin hyvällä omatunnolla käyttää villasukkia, koska kuulemma kesällä niillä ei pitäisi olla käyttöä - olen tästä tosin hieman eri mieltä, Alina kirjoittaa. 

Kuva on herättänyt Alinan seuraajissa ihastusta, ja muitakin villasukkien suurkuluttajia löytyy. 

Melkoisen paljon käytetyn näköiset nuo villasukkasi ovatkin, eräs seuraaja kommentoi. 

Lue myös: TÄLLAINEN ON MISS SUOMI ALINA VORONKOVAN 17 NELIÖN MINIYKSIÖ – VIDEO JA KUVAT! ”OTIN TÄMÄN PELKKIEN KUVIEN PERUSTEELLA!”

Positiivista näkyvyyttä

Alina seurustelee Aasiassa jääkiekkoa pelaavan Joonas Hurrin kanssa. Suomen kaunein ja jääkiekkoilijapoikaystävä saivat huomiota viikkoja sitten myös Britanniassa, kun maan yksi suurimmista tabloid-lehdistä hehkutti pariskuntaa. 

Lue myös: BRITTIMEDIA KIINNOSTUI MISS SUOMESTA - ALINA VORONKOVA KOMMENTOI ENSIMMÄISTÄ KERTAA KANSAINVÄLISTÄ HUOMIOTA: "SAIN TIETÄÄ ASIASTA KIEKKOILIJARAKKAANI KAUTTA!"

- Se tuntuu huikealta. Sain tietää asiasta, kun Joonas laittoi minulle The Sun -lehden jutusta linkin. Siinä olin esillä Joonaksen kautta. Se on vain positiivista näkyvyyttä, Alina kommentoi.