Miss Suomi Alina Voronkova ja jääkiekkoilijapoikaystävä Joonas Hurri: Suhteemme kestää missivuoden!

Uutiset | 22.11.2018 04:02

Miss Suomi Alina Voronkovan poikaystävä Joonas Hurri pelaa ammatikseen jääkiekkoa Japanissa, jonne Seiska vei Alinan kuvausmatkalle ja tapaamaan rakastaan.

Alinan ja Joonaksen rakkaustarina sai alkunsa Instagramin kautta kolme vuotta sitten.

Antaa parin kuitenkin kertoa itse.

– Meillä on rakkaustarinastamme omat versiomme, ja haluankin kuulla, miten Joonas kertoo sen muille, Alina nauraa.

– Bongasin Alinan Instagramista ja pyysin häntä sitä kautta kahville. Mielestäni olin se aloitteen tekijä, Joonas kertoo.

Alina on hiukan eri mieltä.

– Minä huomasin ensin Joonaksen Instassa ja kävin tykkäämässä joistakin hänen kuvistaan. Sen hoksattuaan hän kävi tykkäämässä minun kuvistani. Totta on kuitenkin, että Joonas lähetti ensimmäisen viestin. Päätin piipahtaa Lahteen tapaamaan häntä, kun olin matkalla Helsinkiin pääsykokeisiin.

Alinan elämästä kuvataan parhaillaan tv-ohjelmaa. Joonas sai toimia myös kuvaajana.
Alinan elämästä kuvataan parhaillaan tv-ohjelmaa. Joonas sai toimia myös kuvaajana.

Rakkaus syttyi heti

Tapaaminen oli molemminpuolista rakkautta ensisilmäyksellä.

– Kun tulin treffeiltä, sanoin heti isälleni, että nyt se löytyi, Alina paljastaa.

Hän ei tiennyt Joonaksen tavatessaan tämän pelaavan jääkiekkoa ammatikseen. Lukioikäisenä hän oli vannonut, ettei koskaan seurustelisi takatukkaa kasvattavan ja nuuskaa käyttävän kiekkoilijan kanssa. Hän vannoi myös, ettei koskaan ostaisi punaista autoa.

– Molemmat olen tehnyt! Joonas kertoi treffeillä pelaavansa kiekkoa, mutta en tiennyt sen olevan hänen ammattinsa, Alina nauraa.

– Minulla ei tosin ole takatukkaa enkä käytä nuuskaa, Joonas muistuttaa.

Joonaksen ulkonäkö ja itsevarmuus käänsivät Alinan pään.

– Itsevarmat ihmiset ovat seksikkäitä! Hän osasi ottaa minut huomioon ja heittää vähän hölmömpää vitsiä, Alina kertoo.

– Alinan kanssa oli helppo jutella. Hän sai minut omalla käytöksellä iloiseksi, Joonas sanoo.

Rakastavaiset vierailivat Japanin muodin ja kulttuurin mekassa Harajukussa. – En valitettavasti päässyt kokeilemaan kimonoa, koska liike oli mennyt kiinni.
Rakastavaiset vierailivat Japanin muodin ja kulttuurin mekassa Harajukussa. – En valitettavasti päässyt kokeilemaan kimonoa, koska liike oli mennyt kiinni.

Etäsuhde on tuttu juttu

Useat Miss Suomet ovat vannoneet missivuoden alussa rakkautta kumppaniaan kohtaan, mutta ovat ajautuneet eroon ennen vuoden päättymistä.

Alina ja Joonas uskovat, että rakkaus kestää missivuoden, koska he ovat olleet yhdessä jo kolme vuotta ja tottuneet etäsuhteeseen.

– Miksi suhde ei kestäisi? Mustasukkaisuudelta ei voi kuitenkaan välttyä. Se kuuluu terveeseen parisuhteeseen, koska se kertoo siitä, että välittää toisesta. Vitsailen usein Joonakselle, että hän vilkuili kaupan kassaa tai kiusoittelen, miten monta Instagram-seuraajaa hän on saanut, kun nimi on ollut esillä. Olen paljon mustasukkaisempi kuin Joonas, Alina tunnustaa.

Joonas vei Alinan kantapaikkaansa illalliselle. – Riisiä ja nuudelia tuli syötyä päivittäin, Alina toteaa.
Joonas vei Alinan kantapaikkaansa illalliselle. – Riisiä ja nuudelia tuli syötyä päivittäin, Alina toteaa.

Mysteerimiesten viestit

Joonas on jopa vähän ylpeä, kun tyttöystävällä riittäisi vientiä.

– Luottamus Alinaan on silti 100-prosenttinen. Tiedän, että hän saa tuntemattomilta miehiltä viestejä, mutta osaan suhtautua niihin huumorilla. Hienoa, että Alinasta ollaan kiinnostuneita. Onhan hän näyttävän näköinen nainen.

Alinalle viestitelleet miehet ovat kunnioittaneet rakastavaisten suhdetta.

– Olen tuonut parisuhteen aina esille niin varhain, että olen välttynyt treffipyynnöiltä ja alapääkuvilta. Kyllä minua on kuitenkin koeteltu kysymyksillä, Alina kertoo.

Alina ja Joonas tapaavat seuraavan kerran Miss Universum -kisojen jälkeen, kun Alina matkustaa joulun ja uudenvuoden viettoon Japaniin.

– Siihen on lyhyt aika! En ehtinyt saamaan tällä reissulla tarpeeksi läheisyyttä Joonakselta. Mielelläni olisin jäänyt pidemmäksi aikaa Japaniin.

Pari tutustui myös Japanin valtaviin pelihalleihin. – Näitä on täällä joka kadunkulmalla.
Pari tutustui myös Japanin valtaviin pelihalleihin. – Näitä on täällä joka kadunkulmalla.

Japani Alinan silmin

Ihmiset

– Aika harva japanilainen puhuu englantia, mutta he ovat siitä huolimatta ystävällisiä ja pyrkivät auttamaan. Täällä syödään tosi paljon riisiä ja nuudeliruokia, mutta kaikki mimmit ovat todella hoikassa kunnossa. En ymmärrä, miten se on mahdollista. On myös hurjaa, että yhdessä kaupungissa elää parin Suomen verran väkeä. Ihmiset näkee yhtenä massana.

Ruoka

– Viisi päivää Japanissa alkaa näkyä kasvoissa turvotuksena, sillä olen syönyt joka päivä riisiä ja nuudeliruokia. Tulin tänne huutaen, että haluan sushia heti! Täällä on myös todella vahva leivoskulttuuri.

Metroverkosto

– Olin ylpeä, että osasin hiljattain kulkea ensimmäistä kertaa metrolla Helsingissä. Täällä metroja menee sinne sun tänne. Onneksi paikalla oli Joonas ja hänen puhelimensa.

Alina matkusti ensimmäistä kertaa Japanissa metrolla. – Ilman Joonasta en olisi pärjännyt!
Alina matkusti ensimmäistä kertaa Japanissa metrolla. – Ilman Joonasta en olisi pärjännyt!

Vessat ja lattia-altaat

– Lattia-allas tuli tutuksi, kun asuimme Kiinassa Joonaksen kanssa. Olen koittanut täällä nauttia lämmitetystä vessanpöntöstä ja suihkuista. Osasta saa musiikin soimaan, mutta sellaista ei ole tullut vielä vastaan.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!