fbq
Uutiset
06.01.2017 01:23
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Pasi Murto
Miss Helsinki
Miss Helsinki -voittaja Sephora Ikalaba: Parisuhteeni kestää läpi missivuoden!
Uutiset
06.01.2017 01:23
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Pasi Murto

Vuoden 2017 Miss Helsinki kruunattiin torstain ja perjantain välisenä yönä Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla. Voiton vei finaaliporukan nuorin 19-vuotias Sephora Ikalaba.

- En odottanut voittoa. Kuka tahansa meistä olisi voinut voittaa. Minun tavoitteeni oli päästä viiden parhaan joukkoon, mutta nyt kävi näin ja tuntuu vieläkin siltä kuin olisin unessa, mutta eiköhän tämä tästä tasoitu, Sephora kommentoi Seiskalle kilpailun jälkeen.

Miss Helsinki -tittelin lisäksi Sephora voitti myös Miss Perfect Body -palkinnon.

- Silloin kun lähdin kisaan mukaan ja asetin ruokavalion ja treeniohjelman, niin asetin jo silloin tavoitteekseni voittaa palkinto parhaasta vartalosta ja niin tein.

 

Sephora Ikalaba

 

Suuria suunnitelmia missivuodelle

Sephoralla on suuria suunnitelmia missivuotensa suhteen, mutta niitä hän ei vielä halua vielä paljastaa.

- En usko, että kilpailen tulevaisuudessa enää muissa missikilpailuissa, mutta minulla on todella suuria suunnitelmia, joita aion missivuoteni aikana toteuttaa. Niistä en voi vielä kertoa mitään, mutta te tulette näkemään ne vuoden sisällä ja uskon, että ihmiset tulevat hämmästymään. Haluan, että ihmiset alkavat arvostaa missejä, koska emme me ole tyhmiä, Sephora sanoo.

Tuore Miss Helsinki työskentelee kuntoneuvojana ja opiskelee samalla lukion kolmannella luokalla. Hän on onnellisesti parisuhteessa ja uskoo suhteen kestävän myös missivuoden rasitukset.

- Poikaystäväni ehdotti, että lähtisin tähän ja hän on ollut yksi suurimmista tukijoistani. Uskon, että se tulee jatkumaan ja aion myös tehdä paljon töitä parisuhteeni eteen, Sephora lupaa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »