fbq
Uutiset
26.01.2017 15:02
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Pasi Murto
Miss Helsinki Sephora
Miss Helsinki varautuu skandaaleihin: vaihtaa nimensä!
Uutiset
26.01.2017 15:02
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Pasi Murto

Tuore Miss Helsinki Sephora Lindsay, 19, on lyhyessä ajassa ehtinyt nähdä osan julkisuuden varjopuolista.

Sephora itse ei ainakaan näin alkuun vaikuta kohumissiltä, mutta lööpeille ei monesti itse voi mitään ja siksi Sephoralla on erikoinen pyyntö.

– Toivoisin, ettei minua kutsuttaisi enää julkisuudessa sukunimellä Ikalaba vaan Lindsay. Olen jo pitkään käyttänyt Lindsay-nimeä, sillä Ikalaba on suvullemme arvokas nimi, enkä haluaisi tahria sitä julkisuudessa. Koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu, ja jos joudun skandaaleihin, en haluaisi samalla tahria myös sukuani, Sephora perustelee.

Rasismi kiinnosti ulkomaillakin

Ei ihme, että nimi vaihtuu, sillä heti voiton varmistuttua Sephora kohtasi karmivan rasistisen kritiikkivyöryn, josta uutisoitiin maailmallakin.

– Osasin odottaa sitä, mutta en tietenkään näin laajassa mittakaavassa. Rasismia tulee aina olemaan, eikä sille voi mitään. Parin viime vuoden aikana noussut sosiaalinen media on vaikuttanut varmasti paljon, koska ihmiset uskaltavat netissä kommentoida, mitä vaan. Vielä pari vuotta sitten Kelly (Kalonji) ei kohdannut läheskään vastaavaa rasismia, Sephora kommentoi Seiskalle.

Vuoden 2013 Miss Helsinki Kelly Kalonji on Sephoran tavoin kongolaistaustainen.

Miss Helsinki Sephora

Sephora on siinä mielessä erikoisessa asemassa, että harvoin Miss Helsinki -voittaja on kiinnostanut ulkomailla.

– Toimittajat ovat ottaneet yhteyttä useista eri maista ja pyytäneet haastatteluja. Kaikkiin en ole edes ehtinyt vastata, Sephora paljastaa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »