rosanna kulju

Miss Helsinki -kisan pomo Rosanna Kulju järkyttyi puukotusuutisesta – IL: kilpailijaa epäillään tapon yrityksestä

07.11.2019 15:33

Iltalehti uutisoi torstaina (7.11.), että Miss Helsinki -kilpailussa esiintynyttä nuorta naista epäillään tapon yrityksestä. 

Tapahtumat sijoittuvat viime viikon sunnuntaille. Iltalehden tietojen mukaan puukotus tapahtui miehen yksityisasunnossa Töölössä kello kolmen aikaan aamuyöllä. 

Kyseessä oli yksi puukonisku ylävartaloon. Väkivallan jälkeen osapuolet olivat soittaneet hätäkeskukseen. Väkivallan uhriksi joutunut mies vietiin sairaalaan ja poliisi pidätti naisen. Uhri on jo päässyt sairaalahoidosta, mutta tarkempaa tietoa hänen tilastaan ei ole.

Ei vangittu

Epäilty oli tekohetkellä päihtynyt. Keskiviikkona poliisi esitti naista vangittavaksi, tapon yrityksestä epäiltynä, mutta käräjäoikeus hylkäsi vaatimuksen, joten nainen pääsi vapaaksi. Yleensä henkirikoksista epäillyt eivät pääse vastaamaan vapaalta, joten tapaus on tältä osin poikkeuksellinen.

Promoottori järkyttyi

Seiska tavoitti Miss Helsinki -kilpailun vetäjän Rosanna Kuljun kommentoimaan tapausta.

- Olen järkyttynyt, mutta en tiedä asiasta sen enempää kuin siitä on uutisoitu. Miss Helsinki -organisaatio ei hyväksy minkäänlaista väkivaltaa, ei henkistä eikä fyysistä, Rosanna kertoo.

Uusi Miss Helsinki valitaan tulevana lauantaina Helsingissä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!